Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik mi a véleményetek a nagyon pici (147centi magas) lányokról? 21/L

Figyelt kérdés

147 centi magas,43 kilos leányzó vagyok 32-33as tappancsokkal. A mottom “jóból keveset adnak”

Ugy érzem a pasik 99,99% cuki kicsi lánynak tart és a méreteim miatt nem vesz komolyan. A maradék 0,01% meg nagyon elbújt.

A külsőm a méreteim leszámítva hosszú sötét barna a vege fele picit vilagosabb enyhén hullámos hajacska. Pici kreolosabb bőr. Sminkelek minimálisan.

Edzek évek óta és mi tagadást látszik is még 4 kockám is van reggelente meg ha a munkám miatt valamikor 16:00-17:00 között sikerül ebédelnem.

Szerintem illedelmes vagyok, kicsit makacs és önfejű de szerethető.

A gond hogy nem találok párt és addig jutok egy pasival a beszélgetésben hogy milyen ilyen picinek lenni stb

2018. febr. 25. 21:28
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
12%
A méretek rendben vannak! Nekem egy bajom van a kockás vagy kockásodó has az nem nőies!
2018. febr. 26. 01:10
 32/46 anonim ***** válasza:
58%
"nagyon nincs rendben az az állapot, amikor 185-190-es pasik is tucatjával vannak kapcsolatban extrém pici lányokkal IS" - Hadd legyen már mindenki olyannal, akihez vonzódik, neked nem a magasságod a problémád, hanem hogy itt is nyafogsz, valószínűleg személyesen is ezt csinálod, ez pedig baromira idegesítő tud lenni egy felnőtt nő számára, aki nem a pszichológusod akar lenni...
2018. febr. 26. 06:54
 33/46 mikeXxX ***** válasza:
32%

Azért nem vesznek komolyan mert nem is vagy komoly !

Pár példa : leányzó 21 évesen eszednél vagy ! Aztán tappancsok mi vagy te nyúl ?

Hullámos hajacska hol élsz meseországban ?

És amitől hányok de szerencsére a saját korosztály ritkán használja az a pasik jelző te nőstény 😊 ! Fiúk vagy férfiak ezt használd a gond ott van hogy még gyerek vagy nem a tested a gond én pont a hasonló alkatot szeretem hanem főleg a gyerek stílus ami rossz lehet ! 38f

2018. febr. 26. 07:10
 34/46 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nagyon aranyos. Imádom az ilyen cukiságokat. :D Általában az ilyen csajok kis dögösek is.

Az a baj, h az én 190 centimhez ez azért már tényleg kevés. Azt mondom minimum 155-160.

De ha én mondjuk 175-180 lennék, akkor már jöhetnél.

2018. febr. 26. 10:55
 35/46 anonim ***** válasza:
0%
Én imádom a pici csajokat:)
2018. febr. 26. 11:39
 36/46 anonim ***** válasza:
37%
Nem jön be. Olyan, mintha a gyerekem lenne.
2018. febr. 26. 11:40
 37/46 anonim ***** válasza:

196 cm magasan volt 155 cm magas barátnőm.

Engem abszolút nem zavart, volt pár érdekesebb helyzet, pl amikor csók volt vagy felemeltem (amit élvezett) vagy lehajoltam. Szexben csak annyi volt a különbség, hogy nem tudtuk közvetlenül egymás arcát nézni, vagy csókolózni közben.

Add önmagad, legyél mindig vidám és akkor találsz párt magad mellé.

Sok sikert hozzá ;)

2018. febr. 26. 12:04
 38/46 anonim ***** válasza:
Szerintem szúrnálak:)
2018. febr. 26. 12:15
 39/46 anonim ***** válasza:
40%

23: azért ne túlozzunk már, ez egyszerűen nem igaz, amit leírtál. Onnan tudom, hogy 156 cm vagyok, a férjem 180, tehát kb akkorák vagyunk, mint ti. Az ő micsodája se éppen kicsi, sőt, szerintem van ekkora, de sose volt gond ez, nem fájt semmi, és nem lógott ki semennyi. Tudunk kézenfogva sétálni. Ja, lábujjhegyen állva csókolom meg, na és? :D azért ez nem egy borzasztó tragédia.

Ruhát a büdös életben nem vettem a gyerekosztályon, az xs-es felsők és ruhák tökéletesen jók rám, farmerból is jó a 25-ös felnőtt méret, max. az aljából levágok pár centit, nem nagy ügy. Az alakomra viszont tökéketesen passzol (47 kg vagyok, még mielőtt az jönne, hogy biztos dagadt vagyok és azért).

Szóval te most vagy kamuzol, vagy nagyon bénák voltatok a szexben, és nem tudott az exed vásárolni, mert ugyanezekkel a méretekkel nekünk/nekem érdekes módon sose voltak ilyen gondok...

2018. febr. 26. 12:28
 40/46 anonim ***** válasza:
57%
Sőt, jut eszembe, húgom szintén 156 centi, 43 kg, a párja meg vagy 185 cm, nekik sincs semmi bajuk egymással. És a tesóm se gyerekruhában jár :D
2018. febr. 26. 12:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!