Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik mi a véleményetek a nagyon pici (147centi magas) lányokról? 21/L
147 centi magas,43 kilos leányzó vagyok 32-33as tappancsokkal. A mottom “jóból keveset adnak”
Ugy érzem a pasik 99,99% cuki kicsi lánynak tart és a méreteim miatt nem vesz komolyan. A maradék 0,01% meg nagyon elbújt.
A külsőm a méreteim leszámítva hosszú sötét barna a vege fele picit vilagosabb enyhén hullámos hajacska. Pici kreolosabb bőr. Sminkelek minimálisan.
Edzek évek óta és mi tagadást látszik is még 4 kockám is van reggelente meg ha a munkám miatt valamikor 16:00-17:00 között sikerül ebédelnem.
Szerintem illedelmes vagyok, kicsit makacs és önfejű de szerethető.
A gond hogy nem találok párt és addig jutok egy pasival a beszélgetésben hogy milyen ilyen picinek lenni stb
3 vagyok
Nem mondtam, hogy legyen nagyobb lába. Próbáltam elképzelni hogy nézhet ki. És mivel pont ekkora a lányom lába meglepődtem-hát megkérdeztem. Ennyi.
3-12 nincs a kérdéssel semmi baj nyilván a lányod sincs 175 cm magas.
A lábam kb 6-7 korom óta ekkora.
147 centisek.
Nálam ott estél ki, hogy sminkeled magad.
Minden szerethető, ez nem az egyén tulajdonsága, avagy csak relatívan létezik.
Ha arányos a teste és nem törpenövésű akkor az, hogy "milyen cuki, 21 éves "kicsi" lány" aki, ha bejön és kölcsönös a vonzalom akkor ugyanúgy megdugnám mint egy 20 centivel magasabb lányt.
Biztosan nem csak egy aranyos cuki kislánynak tekinteném.
Oh, bocsánat, hogy a felnőtt párkapcsolatok topicban merészeltem szexualitásra történő célzást tenni. :)
Hát igen, az itteni rengeteg "felnőtt" aki úgy démonizálja a szexet mintha nemi erőszaknak számítana. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!