Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez már randinak számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már randinak számít?

Figyelt kérdés
Pár hete msnezek egy sráccal aki ugyanabba suliba jár mint én de élőbe még nem mertük megszólítani egymást viszont előállt az ötlettel ,hogy elmehetnénk egyszer közösen (mármint csak mi ketten) városba már meg is beszéltük ,hogy hétvégén.Ez randi?(Bocsi ,ha egyeseknek hülye a kérdés de nem tudom mi a különbség egy sima találkozó meg randi között nem vagyok túl tapasztalt mert eddigi barátaim sose hívtak el randizni)
2010. jún. 8. 17:07
 1/7 A kérdező kommentje:
amúgy már mondta párszor ,hogy jól nézek ki
2010. jún. 8. 17:08
 2/7 anonim ***** válasza:
hát sztem nincs nagy külömbség a kettő között max annyi hogy a randi végén megcsókolátok egymást a sima találkozónál meg nem.
2010. jún. 8. 17:11
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
Igen,ez randi lesz.
2010. jún. 8. 17:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Elég randiszagú a dolog, de ne képzelj bele túl sokat. Majd menet közben kialakul. Érezni fogod a különbséget.
2010. jún. 8. 17:26
 5/7 anonim ***** válasza:
igen.:D
2010. jún. 8. 18:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Randi :)

Nekem olyan volt. hogy egy srác, akibe nagyon bele voltam zúgva elhívott sokszor sétálni, meg kutyákkal sétálni, és nem is volt belém szerelmes, csak úgy sétáltunk meg minden. aztán nem hívott sehová, és kiderült hogy szerelmes belém... én nem értem ezeket a fiúkat (:

2010. jún. 8. 21:27
 7/7 anonim válasza:
Randiszerű a dolog,de amint már más is írta, majd ott kialakul...
2010. jún. 8. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!