Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mint szólnátok, ha egy huszonéves srác ilyen kocsival menne a randira?
Milyen kérdés ez? :D
Ti mit szólnátok hozzá, ha egy huszonéves lány BKV-val menne a randira?
Tennél rá megjegyzést? Megkérdeznéd, hogy miért azzal jött?
Amúgy jó pár randin túl vagyok már, de mivel a legtöbb esetben egy megbeszélt étterem, vagy kávézó előtt találkoztam a randipartnerekkel, azt sem láttam mivel érkeztek. Olyan volt, hogy randi után felajánlotta, hogy hazavisz kocsival, mert azzal jött, de pl. első randi után ezt nem is fogadtam el.
Szerintem ez tökre nem lényeges dolog...
Egy randin nem a kocsival kell kérkedni, meg azzal, hogy kinek miből, mennyire telik erre vagy arra, hanem egymás megismerése a cél, engem a személyisége nyűgözzön le, ne a Hugo Boss öltönye, vagy a kocsija...
Mert, ha csak ennyit tud felmutatni, de közben meg egy bambapofa, akkor úgy sem lesz 2. randi.
Le lennék nyűgözve. Tök mindegy hoyg nézne kia srác vagy milyen az egyénisége, de tuti befutó lenne nálam, Ahogy meglátnám a kocsit már nedvesedne a puncim, ha be is ólhetnék egy ilyen kocsiba akkor mindent megcsinálnék a pasinak amit kér.
Gondolom iylen válaszra számítottál te anyámasszony katonája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!