Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyik pasival jönnétek össze inkább?
A, Szép,de szó szerint fél a lányoktól, nem mer megszólalni.
B. Romda és magabiztos.
C. Szép,magabiztos, de idősebb 8-10 évvel
Én úgy értelmeztem a kérdést, hogy számomra ronda. Attól még lehet, hogy a barátnőmnek álmai pasija - volt is ilyen nem egyszer, hogy ő folyatta a nyálát valakire, én meg bottal se piszkáltam volna, vagy épp fordítva.
Aki számomra ronda, azt nem választanám, de ez nem jelenti azt, hogy az illető mindenki számára ronda, és senki nem választaná...
Ott van hirtelen példának C. Ronaldo.... az én szememben ő nagyon rondának számít, de biztos vagyok benne, hogy magabiztos.. Hiába, én nem választanám. Minek, ha undorodok tőle? Ettől még biztos vagyok benne, hogy rengeteg nő nem rúgná ki az ágyából. :D
Akkor mivel magyarázod ezt, hogy a barátnőm pasija szerintem kifejezetten rosszul néz ki, ő meg odáig van érte? :D
Vagy pl hogy Benedict Cumberbatch a nők egyik része szerint isteni álompasi, a másik része szerint meg egy hallal keresztezett űrlény? :D
15. Ja, hogy aki büdös, kövér vagy nem üti meg az átlagot az nem is ember? Az ő véleménye nem számít az ilyen kérdésekben mert az nem nő? :D
Egyetértek egy korábbi hozzászólóval. Nekem ne legyen ronda a pasi és én is tapasztaltam már, hogy attól, hogy szerintem valaki ronda másnak még bejött és fordítva.
Ui: Benedict Cumberbatch egy csúnya férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!