Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, melyik pasival jönnéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, melyik pasival jönnétek össze inkább?

Figyelt kérdés

A, Szép,de szó szerint fél a lányoktól, nem mer megszólalni.

B. Romda és magabiztos.

C. Szép,magabiztos, de idősebb 8-10 évvel

2018. febr. 16. 11:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
61%
Ebből is kiderül,hogy süket duma,amit itt pofáznak a nők a külsőről és magabiztosságról. Egyik se választotta a "B"-t.
2018. febr. 16. 14:32
 12/17 anonim ***** válasza:
90%

Én úgy értelmeztem a kérdést, hogy számomra ronda. Attól még lehet, hogy a barátnőmnek álmai pasija - volt is ilyen nem egyszer, hogy ő folyatta a nyálát valakire, én meg bottal se piszkáltam volna, vagy épp fordítva.

Aki számomra ronda, azt nem választanám, de ez nem jelenti azt, hogy az illető mindenki számára ronda, és senki nem választaná...

Ott van hirtelen példának C. Ronaldo.... az én szememben ő nagyon rondának számít, de biztos vagyok benne, hogy magabiztos.. Hiába, én nem választanám. Minek, ha undorodok tőle? Ettől még biztos vagyok benne, hogy rengeteg nő nem rúgná ki az ágyából. :D

2018. febr. 16. 14:43
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Nincs ilyen,hogy számomra ronda, aki ronda az az emberek nagy része számára ronda, az a kevés,akinek meg esetleg tetszene, az vagy több ezer km-re van tőle, vagy már kapcsolatban van. Ez a "mindenkinek más a szép" közhely esetleg az átlagos külsőre érvényes,rondára nem.
2018. febr. 16. 14:50
 14/17 anonim ***** válasza:
65%

Akkor mivel magyarázod ezt, hogy a barátnőm pasija szerintem kifejezetten rosszul néz ki, ő meg odáig van érte? :D

Vagy pl hogy Benedict Cumberbatch a nők egyik része szerint isteni álompasi, a másik része szerint meg egy hallal keresztezett űrlény? :D

2018. febr. 16. 15:11
 15/17 anonim ***** válasza:
8%
Azzal magyarázom,hogy az ízlése mindenkinek más, de egy valóban ronda ember szinte mindenki számára ronda. Akkor az hogy lehet én eddig csak 1 vagy két csajnak jöttem be? Az egyik hormonzavaros is volt, meg kifelé bandzsított, ráadásul olyan lábszaga volt,hogy a legnagyobb nyári tapsütésben bakancsban nem tudok olyat produkálni, a másik lány egy kövér csaj volt annak idején diszkóban, annál meg megcsapta az orrom a tömény izzadt hónalj szag amikor átöleltem hátulról. Léptem is onnan. Jó, volt még pár randim,vagy találkozásom, de azokat említeni sem érdemes. Ennyit erről, nem sok nőnek tetszettem,ahogy írtam, és megfordultam egy-két városban életem során.
2018. febr. 16. 17:12
 16/17 anonim ***** válasza:

15. Ja, hogy aki büdös, kövér vagy nem üti meg az átlagot az nem is ember? Az ő véleménye nem számít az ilyen kérdésekben mert az nem nő? :D

Egyetértek egy korábbi hozzászólóval. Nekem ne legyen ronda a pasi és én is tapasztaltam már, hogy attól, hogy szerintem valaki ronda másnak még bejött és fordítva.

Ui: Benedict Cumberbatch egy csúnya férfi.

2018. febr. 16. 18:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Azt nem írtam,hogy nem ember,de egy alapvető higiénia azért legyen már meg. Persze ha egy nő írta volna ezeket egy férfiről,akkor a férfi már mindenféle gusztustalan igénytelen állatnak le lenne hordva. Igaz-e bogaram?
2018. febr. 16. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!