Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-20 éves lányok! Max milyen korú pasival jönnétek össze?
Figyelt kérdés
2012. dec. 16. 17:41
2/6 A kérdező kommentje:
Miért minimum a 25?
2012. dec. 16. 17:43
3/6 Patrik24 válasza:
Akit pl 19 évesen csak a b@szás érdekelt azt 25 évesen is az fogja. Én nem voltam olyan 17 évesen se pl. Mennek az általánosítások:DDD
4/6 anonim válasza:
A kérdező kérdezett,én válaszoltam!Én így látom a dolgot ennyi!Ja és lányokat kérdeztek Patrik!De egy srác lehet ,akármilyen komoly tizenévesen,úgy is 25-26 évesen kezd el benőni a feje!
5/6 Patrik24 válasza:
Engem tényleg nem érdekel, hogy a csajok hány éves pasikkal jönnek össze,ő dolguk. De amit állítasz az egyszerűen nem igaz. Attól,hogy csak éretlen köcsögket látsz akik 26 évesen érnek, az még nem jelenti azt, hogy nincsenek teszem azt 19 éves érett pasik. Na és a csajok, ha már ott tartunk, sok 30as nő is olyan mint egy gyerek agyilag, tudnék mesélni:)
6/6 anonim válasza:
Max 25 körüli, de szeretem ha van pár év különbség a fiú javára
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!