Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha olyan csajjal/pasival jönnétek össze aki lefogyott jó pár kilót és ettől striás (csíkos) lenne a bőre?
Figyelt kérdés
2015. márc. 13. 22:41
3/10 anonim válasza:
Nem a sriás bőr a párkapcsolatok alapja, engem hidegen hagyna.
4/10 anonim válasza:
nem tetszene, de mit kezdjek, olyan van neki és kész
5/10 anonim válasza:
Nem a fogyástól, hanem a hízástól alakul ki a stria.
6/10 anonim válasza:
Ötös, mindkettőtől, ha hirtelen, s nem fokozatosan nyúlik meg a bőr, legyen az hízás, vagy fogyás. Ne ossz észt, ha neked sincs.
7/10 A kérdező kommentje:
Tök mindegy nem ez a lényeg a kérdésben :) van akinek hízástól alakul ki szétreped a bőr...van akinek hirtelen fogyástól alakul ki nekem például első esettől alakult ki fogyás után megmarad sajnos csak összehúzódik nem nagyon látszik de még is zavaró dolog amin sajnos nem lehet segíteni...maximum halványítani...
2015. márc. 13. 23:11
8/10 anonim válasza:
nyílvánvalóan a nőknek semmi se jó, a férfiaknak meg mindent el kell fogadni
9/10 opened paradise válasza:
Fogyástól is lehet,nekem akkor lettek.
Illetve a nyúlás miatt is.
Amúgy semmit,tekintve nekem is vannak a vállamnál és a hátamon is voltak sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!