Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » It szólnátok hozzá lányok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

It szólnátok hozzá lányok, ha 10 kg látványos fogyást nem dicsérne meg a pasitok?

Figyelt kérdés
Kb 2 hónap után találkoztunk, kint volt Amerikában a rokonainál. Rosszul esik, hogy a környezetemben mindenkinek feltűnik és megdicsér, de a pasim nem. 20L
2015. márc. 5. 16:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet jobban tetszettél neki a plusz 10zel.
2015. márc. 5. 16:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, mert még így is van miből fogynom, még kb 25-öt szeretnék. És még úgy sem lennék egy modell alkat.
2015. márc. 5. 16:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Attól függ hány kg voltál eredetileg. Mert például ex barátnőm kórósan sovány volt és azt mondta fogyóznia kell még. Én meg --> :O

Persze hogy nem dicsértem meg.

2015. márc. 5. 16:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Igazat adok az első kommentelőnek. Én pl sokkal jobban szeretem az olyan lányokat akin fogni lehet valamit, nem azt mondom, hogy nagyon nagy darab vagy ilyesmi(és kérlek ne értsétek félre nem bántásból), de az olyan lány akinek van azért dereka és nem a csontot fogom szerintem sokkal szebb mint egy fogpiszkáló. 18fiú
 5/7 anonim ***** válasza:
És akkor már nem is lehet hogy neki "ducibban" tetszettél. Magad miatt akarj már lefogyni ne a párod miatt. Ne haragudj drágám te engem pont nem érdekelne 10 kg ide vagy oda a barátnőmön. Legfőképp nem a testsúlya miatt vagyok vele, persze azért igénytelennek sem kell lenni.
 6/7 anonim ***** válasza:
Hány kg vagy és hány cm,ha szabad kérdezni?
2015. márc. 5. 16:47
 7/7 A kérdező kommentje:
90 kg voltam 175 centihez. Mikor legközelebb látott, 80 voltam. Nég ez is sok, akárhogy is nézzük. Kövér voltam.
2015. márc. 5. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!