Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok?
A párom elkezdett játszani egy focis játékkal, Top eleven a neve.
Az elején még csak simán tolta, és karácsony előtt költött 3.000 ft-ot a játékra.
Aztán megint csak szimplán játszott, de e hónapban megunta, hogy nem ér el sikereket, és már ott tart az őrülete, hogy nem hagy ki egy meccset sem, folyamatosan javítja a csapata szintjét, és hát már 20.000 ft-ot áldozott erre az internetes hülyeségre.
Van munkája, van pénze, nem erről van szó, csak egyszerűen hülyeségnek tartom, pláne, hogy ultimátumot adott magának, miszerint ha a csapata nem szerepel jól a szezonban, le is törli az alkalmazást.
Szóval kidobott az ablakon 20.000 ft-ot egy pár hónapos "hobbiért", ez normális?
A Top 11 jóóóóó.
Amúgy viccet félretéve, én is toltam vele, de hamar meguntam, ő is megunná.
Akkor imádkozz,hogy ne szerepeljen jól a csapata és probléma megoldva.
Egyébként amíg nem az én pénzemet költené rá és nem menne a kapcsolat rovására,úgy értem nem hanyagolna miatta akkor nem lenne beleszólásom,nem akarnám korlátozni.
Én tanulok, az én pénzem nem tudná költeni.
Foglalkozik velem, nem hanyagol, ráadásul eljár edzeni is, dolgozni is, szépen be van osztva az ideje, csak egész nap be van kapcsolva az alkalmazás.
A problémám csak annyi, hogy kinézett magának egy cipőt, és simán meg tudta volna venni, ha nem szórja el a pénzt erre a vacakra.
Egyébként azért fura, mert mielőtt játszott volna ezzel a játékkal mindig spórolt, még 500 ft-ot sem szívesen költött el, most meg értelmetlenül szórja, de csak ha a Top elevenről van szó.
Jobb lenne,ha elinná,elkurázná? Ugye-ugye.
Mellesleg ő keresi a pénzt nem?
Cigi,sokan meg arra költenek.
Igen, ő keresi...
Mellesleg nem kur*ázik, nem iszik, de még csak cigizni sem szokott soha.
Csak rossz nézni, hogy kikap, és stresszel, és akkor elkezd zsetont venni.
Mutatta a számokat, az övé a legerősebb csapat a saját szintjén, de mégis van, mikor kikap... szerintem a játékkal is van baj, mert egy 45-öst hogyan ver meg egy 33-as?
Na, mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!