Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá lányok?
Figyelt kérdés
Tetszik nekem egy lány és gondoltam nőnap alkalmából reggel 6.00-kor küldök neki egy SMS-t, hogy boldog nőnapot. Mind a ketten 15 évesek vagyunk.2015. márc. 3. 22:46
1/10 anonim válasza:
Én is annyira örülnék, ha valaki hajnali 6-kor kiverne az ágyból
2/10 Girls are ridiculously shallow válasza:
Szerintem reggel 4:30-kor küldd inkább, az romantikusabb lenne és növelné az esélyeidet.
3/10 anonim válasza:
Azt, hogy kedves gesztus. De miért kell reggel 6-kor? Hogy arra keljen?
4/10 A kérdező kommentje:
Pont az a lényeg hogy arra kelne :)
Vagy nem örülnétek annyira neki? Inkább küldjem kicsit később?
2015. márc. 3. 22:54
5/10 anonim válasza:
A világ legromantikusabb gesztusa felkelteni valakit kora reggel....
6/10 anonim válasza:
Szerintem ne reggel 6-kor küld :D Később talán 8-kor.
7/10 anonim válasza:
Nem örülnénk, furcsa, ha pedig alszik akkor az egész napját elcseszed.
Ha egy suliba jártok mondd neki reggel személyesen, esetleg vegyél neki egy csokit. De ne keltsd fel.
8/10 A kérdező kommentje:
Pont azért kérdeztem mert nem voltam biztos benne, hogy jó ötlet.
Köszönöm a válaszokat.
2015. márc. 3. 23:00
9/10 anonim válasza:
Reggel 6...Az kicsit korai. Kicsit később küld el, amúgy biztos fog neki örülni. Kedves gesztus. :))
10/10 anonim válasza:
#1: én annak örülnék, ha valaki reggel 6-kor kiverné az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!