Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem dohányzó lányok, ti mit szólnátok ahhoz ha a pasitok ezt mondaná?
Hogy néha ha úgy van akkor rágyújtana.
Kort is írjatok légyszíves.
Ha csak néha és akkor amikor nem vagyok vele akkor felőlem oké.
De azért több esze van a barátomnak és ilyet ugyse mondana :D
16L
Az en baratom am is cigizik ..engem nem zavar...mellettem is szokott de olyankor figyel mert tudja h en nem birom a c.fustot
18/L
Az én barátom is cigizik néha,a kapcsolatunk elején csak akkor cigizett mikor neme gyütt voltunk,mikor velem volt nem cigizett én kértem,de ahogy együtt aludtunk stb.es sok időt együtt töltöttünk,mikor komolyabb lett a kapcsolatunk nem bírta ki azért 2 napig.Nem is vártam/várnám el.
Szóval próbál nagyon néha cigizni mikor velem van,akkor pedig fogat mos utána és persze KEZET (utálom ha cigaretta szagú,és úgy simogat stb.)
Azelőtt mielőtt megismert kb.napi 10-12 szálat szívott(ha nem többet)
most hogy együtt vagyunk napi 5 szál kb.
Nagyon boldoggá tesz ez a számomra kicsi,számára hatalmas megpróbáltatás.Úgy avn vele,hogy mellettem lefogja tenni,de nem várom el..nem muszáj,de ha ő ezt szeretné.:)
Nincs ebbe semmi amit kérdeztél,hasonló van velünk is mint írtam,ha nem tud fogat mosni mert pl.utcán vagyunk,probál nem rá gyújtani,de ha mégis pláza egyebek wc és kezetmos.:)
Ja nálunk anyáék se cigizni,otthon igen nálunk kikell mennie a teraszra.
15L
Én sem dohányzom, de már a legelejétől fogva nem érdekelt, hogy dohányzik. A legtöbb pasim eddig dohányzott mind, és nem érdekelt az sem, ha mellettem tették. Néha én is rágyújtok, ha jó esik, és ennyi.
L20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!