Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt a helyzetet nőként hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a helyzetet nőként hogy lehet megoldani?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne, ha találkozom egy férfivel és meg szeretnék inni egy kávét, vagy bármit, de nem szeretném, hogy ő fizesse és azt sem, hogy azt higgye, hogy azt várom, ő fizessen, akkor hogy hozzam fel ezt? :)

És a férfinél most úgy értem, hogy mint barát (nem túl régi és nem túl mély), vagy esetleg alakulnak a dolgok...

2018. febr. 15. 11:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem simán meghívhatod egy kávéra. Vagy ő téged. Miért okyan óriási probléma, ha ő fizet? Nem egy welness hétvégére...

Nő ismerőseimmel (barátok és kollégák) soha nem volt ez gond, meghívtam őket, elfogadták, aztán ők hívtak vissza.

Ez valahogy olyan természetes dologként működik.

Szóba hozhatod, de szerintem kínosabb. Nem a "hogyan" a kínos, hanem az hogy egyáltalán szóba kerül.

Egyszerűen kérdezd meg, hogy lenne-e kedve inni egy kávét. Ha van, akkor fel fogja ajánlani, higy fizeti. Fogadd el, ettől nem kell rosszul érezned magad. Ha viszont elutasítod az kínos.

Vagy hívd meg te és a következőt ő állja.

2018. febr. 15. 13:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Aki egy kávé árán filózik, az inkább ne hívjon meg. Rengeteg kávéhívás volt. Azon a pár forinton, soha nem volt vita, ugyan ki fizeti:)
2018. febr. 15. 13:39
 13/17 A kérdező kommentje:

Nem a kávé árán van a lényeg.

Hanem hogy nőként nyilván nem fogom megkérdezni, hogy meghívhatom-e (főleg, hogy kettesben még nem is taliztunk, alig ismerem).

2018. febr. 15. 13:50
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ha "meghívhatlak egy kávéra?" akkor fizetem a részét.

Ha "iszunk egy kávét?", akkor ki-ki a részét fizeti.

2018. febr. 15. 13:52
 15/17 anonim ***** válasza:

#13 nőként is felvetheted, vagy direktben elhívhatod, mert nem a kezét kéred meg.

Vagy kifinomult módon valamilyen téma közben teszel egy célzást, hogy egy kávé mellett

2018. febr. 15. 15:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Mivel ez párkapcsolatok téma, így felteszem szeretnél tőle valamit a későbbiekben... És itt a csavar: ha külön akarod fizetni a kávéd azt fogja gondolni hogy nem volt szimpatikus neked és így jelzed, hogy lekophat. Vagy hívd meg, vagy hagyd hogy fizessen. 2-400 Fton nem kéne felnőtt nőként ennyit vacakolni
2018. febr. 15. 16:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Na ne már. Barát, de ha nem barát is, de beszélgettetek már párszor. Nekem felfoghatatlan, hogy miért nem lehet lazán felvetni egy kávézást. Nem randit, nem komoly dolgot, csak egy kávézás. Nem egyszer vetették ezt fel nők, iszunk egy kávét. Sejtem, te sokkal többet szeretnél, de most még ez csak egy kávé. Az simán lehet, ha vége a kávézásnak, már több, de így csak ismerőssel kávé. Ki fizeti, te hívod te fizeted. Azt mondja majd ő, akkor max egy gyenge tiltakozás. Szerintem, csak azért bonyolítod, mert többet akarsz.
2018. febr. 15. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!