Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként hogyan tudok önbizalmat adni kezdődő kapcsolatban olyan férfinak, aki évekig csak az anyja elvárásainak "kellett" megfeleljen?
Most is szinte azt látom, hogy megint az anyja elvárása az, hogy ismerkedjen és minél hamarabb legyen frigy, majd unoka.
Természetesen a férfi együtt is lakik az anyjával, így még nagyobb az érzemi befolyás, irányítás.
Osztom az előttem szólok véleményét.
Ha lett volna igénye rá, már fuggetlenitette volna magát az anyjától annyira, hogy az ne szóljon bele a szerelmi életébe, és ennek semmi köze az önbizalomhiányhoz. Ha belemész, magadnak kerested a nehézséget..
"Érdekes, ha egy lány él a szüleinél azzal szemben sokkal elfogadóbbak vagytok"
1. Én nem ezt tapasztaltam társkeresésnél, amíg a szüleimmel éltem.
2. Nem az a baj, hogy az anyjával él, hanem hogy az anyját hagyja beleszólni az életébe. Anyuci majd ott lesz a nászéjszakán is, és megmondja, mit hogy csináljon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!