Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tegyük fel, a sokadik randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyük fel, a sokadik randin kiderül, a partnered antidepit/nyugtatót szed. Elriasztana?

Figyelt kérdés

2018. febr. 14. 16:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
15%
Dehogy riasztana el, legalább nem ellenkezik annyira :D 25F ja és lányok irhattok :D
2018. febr. 14. 17:41
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem elriasztana, de nem alapoznék az illetőre egy kapcsolatot. Volt a családomban, akinek szüksége volt rá, semmi kedvem hasonló történeten átmenni. Ahhoz sincs kedvem, hogy valaki mellett küzdök és kitartok, aztán random mást választ. Lehet utálni és lepontozni, de ha egy kapcsolatot akarok, akkor abban jól akarom érezni magam.
2018. febr. 14. 19:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Azert vicces, hogy kb. elmebajosnak gondoljak itt az emberek azt, aki ilyeneket szed :D én pl. (szerintem, a környezetem es a pszichiáter szerint is) teljesen épelméjű vagyok, nem vagyok egyáltalán depressziós, de antidepresszánst kell szednem emésztési problémákra, amik az elmúlt 2 évemet teljesen megkeserítették. Most minden rendben, ugyanolyan vagyok, csak végre sokkal jobb a közérzetem :) Van barátom, de a világon semmi baja nem volt a gyógyszer elkezdésével.
2018. febr. 15. 11:02
 14/15 anonim ***** válasza:
91%
Teljesen mindegy mit gondolnak az emberek. Az emberek úgy is mindig azt utálják vagy tagadják, amit nem ismernek. Így ezekre a reakciókra nem lehet alapozni...
2018. febr. 15. 16:01
 15/15 anonim ***** válasza:
A nyugtató szedése elriasztana, az antidepresszánsé nem.
2021. aug. 1. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!