Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom a sokadik kérdés, de hova menjen ismerkedni, hol lehet ilyenkor télen, egy 30s pasi?
Elképzeltem, hogy kutyával futva megszólítasz valakit és futsz tovább. :-) Vicces, de nem kivitelezhető ismerkedési forma. :-)
Viszont ha csak sétálgatsz vele és odamész más kutyát sétáltató egyedül lévő hölgyhöz, akkor abból akár lehet is valami. Tehát ez nem egy elveszett ötlet.
A fürdőkben viszont kevesebben vannak szerintem az egyedülálló nők, mert szerintem ők nem szeretnek oda járni egyedül csak barátnőstől vagy gyerekestől. 35N
Hasonló helyzetben vagyok,csak lányként. Tanácstalanul.
Bp
Kutyával természetesen sétálok is, de nem sok olyan hölgyet látni ,aki szintén egyedül sétáltatja a kutyáját.
Haverok sajnos a közelbe nincsenek, az ország más tájain vannak. Csak szilveszterkor fogok velük találkozni.
Nem Bp-i vagyok, ahogy itt a többi nagy átlag. Békés megyei vagyok.
Igen, 6-s nál nekem is felcsillant a szemem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!