Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tudom a sokadik kérdés, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom a sokadik kérdés, de hova menjen ismerkedni, hol lehet ilyenkor télen, egy 30s pasi?

Figyelt kérdés
Járok a városba, de kimondottan nincsenek olyan lehetőségek, amik számomra szimpatikusak. Kutyát-val elkezdtem futni, meg megyek fürdőbe. Ezeket nem feltétlenül ismerkedés céljából csinálom, hanem az egészségem miatt.
2017. dec. 22. 11:47
 1/8 anonim ***** válasza:
télen szerintem sehova. max a no signal sítáborba.
2017. dec. 22. 11:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Elképzeltem, hogy kutyával futva megszólítasz valakit és futsz tovább. :-) Vicces, de nem kivitelezhető ismerkedési forma. :-)

Viszont ha csak sétálgatsz vele és odamész más kutyát sétáltató egyedül lévő hölgyhöz, akkor abból akár lehet is valami. Tehát ez nem egy elveszett ötlet.

A fürdőkben viszont kevesebben vannak szerintem az egyedülálló nők, mert szerintem ők nem szeretnek oda járni egyedül csak barátnőstől vagy gyerekestől. 35N

2017. dec. 22. 12:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen, sétálok a kutyámmal, nem csak futok. :) Hát, másik kutyát sétáltató egyedül álló hölgybe eddig nem igazán akadtam... :)
2017. dec. 22. 12:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Ilyenkor is vannak bulik, de ha beültök haverokkal valahová egy sörre, ott is biztos lesznek nők.
2017. dec. 22. 13:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Pedig Budapesten nagyon sok kutyás nő lehet. Bár állítólag az egyedülálló nők között több a macskás. :-) Ezt itt írta valamelyik gyk-s a saját statisztikájából. :-)
2017. dec. 22. 13:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok,csak lányként. Tanácstalanul.

Bp

2017. dec. 22. 13:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Tessék, a 6-ossal máris megismerkedhettek. :-)
2017. dec. 22. 13:39
 8/8 A kérdező kommentje:

Kutyával természetesen sétálok is, de nem sok olyan hölgyet látni ,aki szintén egyedül sétáltatja a kutyáját.

Haverok sajnos a közelbe nincsenek, az ország más tájain vannak. Csak szilveszterkor fogok velük találkozni.

Nem Bp-i vagyok, ahogy itt a többi nagy átlag. Békés megyei vagyok.

Igen, 6-s nál nekem is felcsillant a szemem :)

2017. dec. 22. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!