Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, melyik kocsival jöjjön a pasi a randira?
1) [link]
2) [link]
3) [link]
Az egyéb válaszokat, mint pl. "a Trabi/IFA/Lada/Lexus/Tesla/BKV" a legjobb, most mellőzzük. Köszi.
"Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa."
Öregem, ha nem tudsz legalább 10 értelmesebb érvet felhozni amellett, hogy egy nő miért menne el randizni, akkor felesleges ezen agyalnod.
Pff, szegényes felhozatal. Jobbra nem futja?
19/L
Nézd ha a nő a kocsid miat van veled az gond
Nem kell szerintem ilyen auto elég egy Opel is legyen karbantartva kivűl bellülről tiszta azt ennyi
Most őszintén... Nem tök mindegy?
31/f
Jöjjön gyalog. Úgysem dugom ki a seggem a belvárosból és nagy eséllyel sétálni/inni/spontán átmenni egyik helyről a másikra fogunk. Igen, gyalog. Ne jöjjön kocsival. Vagy ha jön, parkoljon le és húzza ki a valagából a kocsit, ha velem randizik. Mellettem nem sokat fog tütükézni, kirándulni meg lejárni a lábát és spontán dolgokat művelni annál inkább.
Általában szégyellni szoktam a tudatlanságom, de most őszintén megmondom, fingom nincs, melyik kocsi mit tud és mennyibe kerül, innen nézve mind "szép" és ezen kívül nem tudok és nem is akarok velük mit kezdeni. Megbszhatjátok a kocsitokat.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!