Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, melyik kocsival jöjjön a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, melyik kocsival jöjjön a pasi a randira?

Figyelt kérdés

1) [link]

2) [link]

3) [link]

Az egyéb válaszokat, mint pl. "a Trabi/IFA/Lada/Lexus/Tesla/BKV" a legjobb, most mellőzzük. Köszi.

2017. dec. 21. 23:34
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
24%
Persze mindegy a kocsi meg minden de azert a VALOSAGBAN en azt tapasztalom, hogyha mondjuk osszejon a “normalis” csaj egy penzes pasival akkor azt nem veszi rossz neven. Peldaul szivesen megossza masokkal is, hogy neki milyen pasija van, milyen kocsit vezet, es jo erzes neki kitunni. Utana mar eleg szanalmas lesz egy suzukiba recsegni :/
2017. dec. 22. 08:54
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a kérdésre válaszoljak:

Ezek közül a BMW, esetleg az Audi.

Amit ezeken kívül kipróbálnék az egy Lada Vesta.

Hogy a kérdező és még pár válaszoló okfejtéseire válaszoljak:

A páromnak se jogsija, se autója. Lehetséges, hogy én fogok szert tenni ezekre előbb, mint ő. Mégis szeretem, és semmi pénzért nem adnám őt, csak hogy egy gazdag idiótával legyek, aki nem szeret, csak dísznek kellek neki. Erről ennyit. Ha nektek jók a ribi kategóriás csajok többsége akkor csajozzatok nyugodtan autóval. Van akinek bejön, van akinek nem. Mondjuk egy tuning Trabit megnéznék.

2017. dec. 22. 09:06
 23/32 anonim ***** válasza:
Tökmindegy, mindegyik random német tucatautó, amikkel tele vannak az utak. Nem ütik meg az ember ingerküszöbét, semmi érdekes nincs bennük. Az emberek nagyrésze rá se nézne kb.
2017. dec. 22. 09:24
 24/32 anonim ***** válasza:

Ezek közül talán a BMW

Nekem annyira nem jönnek be ezek a kocsik

2017. dec. 22. 09:46
 25/32 anonim ***** válasza:
Nekem a merci tetszik, de ha egy trabanttal, ladával, vagy lábbusszal jön, az sem baj.
2017. dec. 22. 10:20
 26/32 anonim ***** válasza:
Nem az autója alapján fogom eldönteni, hogy akarok e tőle valamit, úgyhogy tőlem aztán azzal jön, amivel akar.
2017. dec. 22. 10:39
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, sok a negatív válasz erre a kérdésre...csak sajnos mind igaz! Ha egy nőt ezzel akarsz ,,megvásárolni, elcsábítani", akkor ott van más gond...

Én inkább busszal mennék, vagy ezzel-> [link]

30f

2017. dec. 22. 11:35
 28/32 ceruzabácsi ***** válasza:
A cigányok mennek ezekkel a tipusokkal...
2017. dec. 22. 14:07
 29/32 anonim ***** válasza:

Tökmindegy, mert nem ülök be egy idegen autójába :)

Az meg, ha felvágni hozza nálam instant szakítás, mert külsőségekre adó prolival nem kezdek, bocs.

A páromnak mondjuk autója sincs, de köszi, másfél éve szeretem.

28n

2017. dec. 22. 14:12
 30/32 anonim ***** válasza:
27-es, neked legalább van stílusod, ez az autó VAGÁNY!
2017. dec. 22. 14:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!