Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a sokadik első randi után már nem unjátok a
beszélgetést?
Na és miért pont ilyenekről beszélsz? Első olvasatra úgy hangzik, mint egy rendőrségi kihallgatás. Én, kapásból menekülök, ha nyakon öntenek egy halom infóval és tőlem is elvárnak egy komoly önéletrajzot.
2017. ápr. 9. 08:21
Magyarán unod már a párkeresést.. Valahogy jobban kikéne szűrnöd a jelölteket,mert belefáradtál sztem h még nincs meg a megfelelő társ. Szoritok neked hátha vki különleges lesz.
2017. ápr. 9. 08:32
Nem, mert szeretek új embereket megismerni, egyébként meg úgy hogy nem ismerjük egymást, nehéz kérdezni meg magadról beszélni is. De akkor érdekelne, hogy miről beszélgetnél szívesen.
2017. ápr. 9. 08:33
Egy időben rengeteget randiztam, de mindegyik másmilyen volt, és annak ellenére hogy a legtöbből semmi nem lett, én a legtöbb alkalommal jól éreztem magam és nem unatkoztam. És szinte sosem beszélgettünk ugyanazokról a dolgokról. Egy randinak nem olyannak kell lenni, mint egy állásinterjúnak, sőt az első alkalommal azt sem feltétlenül kell elmondanod részletesen, hogy mi a munkád és hány párkapcsolatod volt eddig. Csak lazán beszélgessetek arról, ami épp eszetekbe jut, amit épp láttok vagy történik körülöttetek, aztán sorjában minden fontos dolog sora kerül, lehet nem az első randin, de az nem baj...
2017. ápr. 9. 09:06
Unom, de azért, mert megint csalódás lesz belőle tuti.
2017. ápr. 9. 09:50
Legalább te randizhatsz..
2017. ápr. 9. 10:16
Én is utálom a felesleges köröket, csak a szex érdekelne. De hát ez nem így megy sokszor. Ki kell építeni valamicske bizalmat egymás közt, hogy intim közelségbe engedjük egymást
2017. ápr. 9. 10:24
nem, mivel nem egy sablon alatt megy le az összes randim! Mindig más, az ember is, a hozzá való érzéseim is. A próbálkozásom milyensége is.
"Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen"
Ha unalmasak a randijaid, akkor nem gondolod, hogy te teszed azokat azzá! Talán meg kellen próbálni mást...
2017. ápr. 9. 11:23
Ugye tudod, hogy
mindig más személy?
folyamatosan fejleszthetnéd magad?
amit szeretsz, élvezettel léne átadd egy embertátsadnak?
hogy a munkád, lakhelyed, és az egyéb ilyen, 100% osan semmit mondó témának SOSE kéne előkerülnie egymás megismerésének folyamatába tartozó beszélgetésekbe?
E felsorolást még nagyon sokáig tudnám folytatni, de pár lényegessel most beérem.
Foglalkozz önismerettel, tanulj meg kommunikálni, tanuld meg mi számít az életbe.., és tanulj meg boldognak lenni.
2018. ápr. 27. 09:02
1-7#, Bullshit. Nőjetek fel. Tanuljatok pzsichológiát.
2#nek, hogy lehet max százaléka e kérdésnél?? XD
2018. ápr. 27. 09:04
Kapcsolódó kérdések: