Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl udvariasan viselkednék a lányokkal?
17 éves fiú vagyok, teljesen átlagos családból származom. A szüleimtől jó nevelést kaptam, különösen az apukám hangoztatta mindig, h a lányokkal nagyon udvariasan kell bánni.
Én igyekszem is így viselkedni, amikor csak tudok udvarias vagyok velük és soha nem mondok rájuk trágár szavakat(még hülyézni se szoktam őket).
Eddig azt hittem, h ez a normális, de nemrég elmesélte egy barátom, h a hátam mögött a lányok sokszor kiparodizálnak emiatt és ő szerinte nyugodtan legyek velük tapló, mert ezt érdemlik.
Én teljesen összezavarodtam emiatt, főleg azért, mert van köztük egy lány aki nagyon tetszik is nekem :S Tényleg vegyem bunkóra én is a figurát ? Mégsem szeretik a lányok, ha valaki udvarias velük?
Nehogy megváltoz!
Miért hiszi azt a sok kis hülye gyerek hogy búnkoság jó?
Maradj önmagad:)
Ha te tudnád, néhányan mennyire hiányolják az ilyen fiúkat, mint te... baromira meglepődök + jól esik, ha egy fiú figyelmes velem. Akik meg kiparodizálnak emiatt, azok nem érdemlik meg a figyelmet. Ennyi :)
L/14
18:38--->
Ne, ne legyen senkivel bunkó, mert akkor ugyanott tartunk, mintha egyáltalán olyan lenne, mint a többi egykaptafa-bunkó...
Na igen, embere válogatja, de mindenképpen jó, hanormális vagy. Az, hogy a 17 éves éretlen lányok ezt mondják, az a Te érdemed, ugyanis több vagy tölük. Velem is így volt, most pedig, hogyha udvaria vagyok, akkor kedves mosollyal kapok választ és a hátam mögül elismerö szavakat.
Maradj ilyen.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!