Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznál egy mackós sráccal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznál egy mackós sráccal?

Figyelt kérdés
Mindig azt látom,hogy a fiúk járnának duci lánnyal,de ez fordítva nem igaz(tisztelet a kivételnek). Most találkoztam egy kissé mackós fiúval,és nagyon úgy néz ki,hogy kezdek beleszeretni. Ezzel annyi a probléma,hogy én "bomba"csaj vagyok,és a barátaim helyettem próbálnak meg párt találni,és Ő eléggé kívülesik a körből,sokszor bántják is miatta. Nem a véleményüktől félek,hanem,hogy bántani fogják. Mi a véleményetek? Adnom kéne ennek a kapcsolatnak egy esélyt?
2018. febr. 11. 10:28
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

#5:köszönöm szépen,sokat segítettél

#6:az,hogy te önbizalomhiányos vagy,az nem a mi gondunk

2018. febr. 11. 11:45
 12/18 anonim ***** válasza:
Első vagyok, még is mit mondhattam volna. Felnőtt lennél, érett kapcsolatra, tudnád, az érzelmek, kapcsolat, az teljesen a két ember dolga. Azt egyetlen kívülálló sem mondhatja meg, nekem ki iránt van érzelmem,kivel akarok kapcsolatot. A barátnak az a dolga, elfogadja az én döntésemet és tisztelje a választott párom. Ez, már már beteges megfelelési kényszer a barátok felé. Következő mi lesz? Barátok mondják meg, mikor kell WC-re menned?
2018. febr. 11. 11:48
 13/18 anonim ***** válasza:
68%

#9: Ha már a genetikát említed, írok valamit,hogy tanulj:

A genetika HAJLAMOSÍT a hízásra, és nem jelenti,hogy az egyén mindenképpen elhízik. Odafigyeléssel lehet tenni ellene, szóval vagy hiányos volt a témában a tudásod, vagy pedig te magad is próbálod elhinni,hogy jól van ez így.

Én is hajlamos vagyok a hízásra, mégsem vagyok kövér, se mackós, se duci, se pufi, bár izmos sem.

Találj más indokot :)

2018. febr. 11. 12:16
 14/18 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha nem tesz tönkre egy párkapcsolat, akkor a barátaidnak semmi joguk beleszólni, hogy kivel vagy együtt. Nyilván, ha azt látnák, hogy egy bántalmazó kapcsolatba kezdesz belesétálni, joggal szólnának, és elvárható is, hogy ilyen esetben megpróbáljanak kirángatni, de ha ilyenről szó sincs, akkor nem is igazi barátaid, ha nem tartják tiszteletben a döntésedet. Engem nem vonzanak a túlsúlyos emberek, de nem bántom őket, és azokat sem, akik ilyen társat választanak, az ő dolguk.
2018. febr. 11. 12:21
 15/18 anonim ***** válasza:

Vannak régi gyerekkori barátnőim, akikkel szeretjük egymást, jóban vagyunk, megbízunk egymásban stb. és sok dolgot meg is szoktunk egymással beszélni, mert régóta ismerjük egymást, tudják, hogy milyen vagyok és általában tudnak segíteni, hasznos tanácsokat adni. Adok a véleményükre, ugyanakkor az én saját véleményem, érzéseim stb. vannak az első helyen és elsősorban erre hagyatkozom, mert ez az én életem és nekem kell dönteni.

Ha valakivel ismerkedem, akkor az azért van, mert nekem az illető tetszik, szimpatikus, kedvelem stb. és majd alakul a dolog, idővel jobban megismerem, kiderül, hogy valójában milyen személyiség, lesz-e belőle valami és ő mit gondol, mit szeretne stb.. A barátnőimnek természetesen van véleménye, ezt el is mondják és meghallgatom (volt, hogy valóban hasznos volt és elgondolkodtam rajta, ők már régebb óta ismerték és többet tudtak róla stb.), de alapvetően nem ezen múlik. Valamint ők az én barátnőim, nem kell, hogy ők is ugyanúgy kedveljék a páromat és nem nekik kell, hogy megfeleljen. Ha a személyiségét nem tartják szimpinek, akkor adok egy kis időt, hátha meggondolják magukat, ha jobban megismerik, de nem kell ezt sem erőltetni. Ha pedig külsőleg nem az esetük, csúnyának tartják vagy ilyesmi, akkor az abszolút hidegen hagy, nem érdekel. Az a lényeg, hogy elfogadják és ennyi.

Én úgy gondolom, hogy ilyenekkel nem szabad foglalkozni. A helyedben biztosan nem szakítanám meg ezt a kapcsolatot, ismerkedést, csupán azért, mert a barátnők szerint nem hozzám való vagy ciki...ez nagy hülyeség lenne.

2018. febr. 11. 12:25
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem kifejezetten a mackós típusú pasik a zsánerem, pedig mondhatni én is "bomba" csaj vagyok. A férjem is mackós, na bumm, merjen bárki beleszólni a párválasztásomba. A barátokat meg, ha netalán bántják - csak emiatt - a párod, nyugodtan le lehet lőni annyival, hogy neked így tetszik, pont. Az egy dolog, hogy korábban már volt igazuk pasival kapcsolatban, de gondolom ott inkább a jellemére vonatkozóan voltak bölcs meglátásaik. Ha egyébként nincs más baj a sráccal, csak annyi az összes ellenvetésük, hogy mackós és "nem hozzád illő" emiatt, akkor szerintem örülj, mert biztosan jól választottál (minthogy akkor eszerint másba már nem lehet belekötni vele kapcsolatban).
2018. febr. 11. 12:47
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Akkor csak az én véleményemre hallgatok.

Egyébként,csak az alkatára van kifogásuk,nagyon kedves,figyelmes,vicces srác,és nagyon intelligens.

2018. febr. 11. 12:54
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

De, felszínes szar barátaid vannak.

Ez van... 100%, hogy bántani fogják, te meg inkább szakítasz vele - méginkább megalázod őt -, csak nehogy a "tökéletes(en paraszt)" barátaiddal össze kelljen rúgni a port.

Szívás, az én párom is picit mackós, ráadásul alacsony is, de azt, aki bármilyen megjegyzést mer rá tenni, elköldöm apja fxára.

2018. febr. 12. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!