Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznál egy mackós sráccal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznál egy mackós sráccal?

Figyelt kérdés
Mindig azt látom,hogy a fiúk járnának duci lánnyal,de ez fordítva nem igaz(tisztelet a kivételnek). Most találkoztam egy kissé mackós fiúval,és nagyon úgy néz ki,hogy kezdek beleszeretni. Ezzel annyi a probléma,hogy én "bomba"csaj vagyok,és a barátaim helyettem próbálnak meg párt találni,és Ő eléggé kívülesik a körből,sokszor bántják is miatta. Nem a véleményüktől félek,hanem,hogy bántani fogják. Mi a véleményetek? Adnom kéne ennek a kapcsolatnak egy esélyt?
2018. febr. 11. 10:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
52%
Véleményem? Beteg vagy és a barátaid is.
2018. febr. 11. 10:31
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha bántják az általad választott férfit, akkor 1) nem igazi barátaid, 2) szar emberekkel vagy körülvéve.

Miért adsz ilyen kérdésben más véleményére? Te leszel vele, nem ők.

Én ezen nem gondolkoznék a helyedben.

2018. febr. 11. 10:32
 3/18 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem egyes nők ízlését, pedig én sem vagyok egy adonisz.

Kövérség=igénytelenség, és akinek erre van igénye, szintén nem lehet igényes.

2018. febr. 11. 10:37
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem randiznek, de ha egy baratnomnek egy mackos srac tetszene, akkor nem szolnek bele es plane nem bantanam miatta. Semmi kozom hozza, masok kivel randiznak, ha amugy semmi gond nincs a sraccal (nem egy paraszt, agressziv stb), a baratnoid “dolga” az lenne, hogy megismerjek es elfogadjak.
2018. febr. 11. 10:50
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Randiztam, olyan jól sikerült hogy lassan 2 éve együtt vagyunk :D és én is bőven jó csaj vagyok. Ne hagyd a többieket beleugatni, csak baj lesz belőle később is. Nekem is van olyan barátnőm aki nagyobbnál nagyobb kukikat választ magának mégse szólok bele/ bántom. Úgy vagyok vele, mindenkinek joga van úgy elbszni a saját életét ahogy akarja. De csak a sajátját.
2018. febr. 11. 11:11
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
#5: Bőven jó csaj, de ugye egoista nem,az semmiképp? 😁
2018. febr. 11. 11:30
 7/18 A kérdező kommentje:
#1:köszönöm az értelmes hozzászólást
2018. febr. 11. 11:38
 8/18 A kérdező kommentje:
2#:nem szar emberek,csak azt hiszik tudják mi a jó nekem. Miért adok a véleményükre? Mert volt,hogy nekik volt igazuk,és nem nekem. Azt pedig nem tudnám feldolgozni,ha egy fiú miatt elveszítem őket.
2018. febr. 11. 11:41
 9/18 A kérdező kommentje:
#3:nem feltétlenül. Hallodtál már a genetikárol? Nem kövér csak mackós,még a duci szót sem használnám.
2018. febr. 11. 11:42
 10/18 A kérdező kommentje:
#4:én is így gondolom,de ök csak jót akarnak,kérdés,hogy az nekem is jó-e.
2018. febr. 11. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!