Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez mit jelenthet? Nem értem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelenthet? Nem értem. Valaki tud erre magyarázatot?

Figyelt kérdés
Tetszik egy srác a buszról és észre vettem, hogy párszor nézett engem.Én meg vissza néztem, de mikor rá néztem észre vette és elkapta a fejét és más merre nézett.Utána mikor elfordítottam a fejem láttam, hogy megint néz.Ez miért van??Most tetszek neki vagy nem??Miért fordítja el a fejét mikor rá nézek??
2010. jún. 7. 13:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert félénk, azért.
2010. jún. 7. 13:43
 2/5 anonim ***** válasza:
lehet pszichopata...
2010. jún. 7. 13:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól, hogy néha néz még nem biztos, hogy tetszel neki. Szerintem ne bízd el magad. Ha idegesít, akkor meg egyszerűen menj oda hozzá, és kérdezd meg, hogy miért bámul. Engem biztos idegesítene a dolog, és el is intézném rövid úton...
2010. jún. 7. 14:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát...kb, ha ugyan azzal a busszal megyünk akkor mindig néz, de nemtudom , miért néz...sok ember szerint szép vagyok am.. múltkor vippen is megnézett..nem tudom, hogy most tetszek e neki vagy sem...de én nem fogok ilyet kérdezni tőle mert sztem az ciki..
2010. jún. 7. 14:37
 5/5 anonim ***** válasza:
A fiúk néha csakis így tudják a tudtodra adni,hogy bejössz neki. Ha elfordítsa a fejét az azért van,mert a közeledben zavarban van,és nem akarja,hogy erről te is tudomást szerezz.
2010. jún. 7. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!