Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem ezt a fiút. Valaki tud magyarázatot adni erre a viselkedésre? :S
Van egy 17 éves fiú,akibe már hónapok óta szerelmes vagyok! Eddig is találkozgattunk,de 3puszinál több sohasem volt..barátnőm próbált vele beszélni,hogy összeillünk,meg miért nem jövünk össze,de ő csak annyit mondott h: "mert nem,és kész"
1hete volt a szülinapom,és ünnepeltünk pár barátnőmmel,kicsit többet ittam,amenniyt kellett volna,és felhivtam telefonon,és mondtam neki,hogy szeretem..
Azóta mintha kicserélték volna.. Valamelyik nap ugy ültünk,hogy ő nekem volt dőlve,a keze a lábamon volt,nekem pedig az ő hasán. MSN-en pedig azt irta hogy csók(eddig puszi).. Nemtudom hogy mit akar,és eddig miért nem csinálta...áhh nem értem. Valaki légyszi világositson föl, én vagyok ennyire h*lye(hogy nem értem)? :S
16/L
a két puszi családi
a három puszi baráti.
egy db puszi amerikai szokás:)
igen:)
az elsőnek köszönöm.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!