Hallom a lelkeket? néha suttogásokat és (lágy) női éneket hallok magam körül, és nem értem miért van ez. Ilyenkor körülnézek hogy merre lehet a zaj forrása, de nem találok semmi magyarázatot erre. Ez olyan 1,5 éve van így.
Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 09:24
1/5 anonim válasza:
neharagudj hogy megkérdezem, de ez nem skizoférnia?
ők szoktak halucinálni.
bár lehet hogy tényleg hallod őket.:) vagy csak beképzeled
2/5 anonim válasza:
Hány éves vagy? A skizofréniának is ezek a tünetei. Az általában fiatal felnőttkorban jelentkezik, de lehet előbb ill. később is (anyunak pl. 45 éves korában jött ki).
3/5 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok
2009. aug. 14. 09:34
4/5 anonim válasza:
Először szakorvoshoz (pszichiáter) kell fordulnod, mert sajnos valóben lehet, hogy valamilyen pszichiátriai megbetegedésben szenvedsz. Lehet, hogy skizofrénia, de lehet, hogy más. ki kell deríteni, van-e szervi oka, elsősorban erre kell gondolni, aztán jöhet a szellemelmélet. Bár úgy tudom, a skizofrének elsősorban fenyegető tartalmú hangokat hallanak, utasításokat kapnak, és súlyos, abszurd téveszméik vannak, pl. hogy a földönkívüliek csipet ültettek beléjük és megfigyelik őket. vizsgáltasd ki magad, először a háziorvoshoz menj és kérj beutalót egy pszichiáterhez.
5/5 anonim válasza:
Szerintem is, bár attól függ mikor hallod őket. Mert ha csak este akkor valószínűbb h szellemek, mert ha skrizo vagy akkor ugyanúgy napközben is előjönnének. Bár nem tudom, az én mamám skrizofrén ő nem csak halucinált, hanem üldözési mániája is volt, meg meg akarta mérgezni a családot. Szóval nem hiszem, meg fiatal is vagy hozzá, hozzáteszem én is 16 vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!