Mitől lehet ez? Sehol sem találok rá magyarázatot. Kezdek aggódni. Mit tegyek?
Nekem is szokott lenni ilyesmi néha. Attól van, hogy a mandula kiürülő nyílása eltömődik kissé, elszaporodnak benne a baktériumok, stb, és ilyen kis fehér túrós göb alakul ki rajta. Néha egy kicsit érzem is ilyankor a mandulámat, általában akkor szokott előfordulni ha egy kicsit megfáztam pl. és bedurrant a mandulám. Magától is elmúlik, de ha engem már nagyon zavar (lehet egy kicsit érezni, hogy ott van az ember szájában), akkor be szoktam nyúlni az ujjammal, és lemasszírozom róla. Nem olyan nagyon könnyen jön le, elég erősen kell nyomni. Az erős nyomás a hányinger elkerülésében is segít. :)
Amikor legelőször előjött nekem én is elmentem vele a kórházba, de ott elég furán néztek rám és mondták is, hogy "Ezért jött be?! Na mindegy..." A doki néni benyúlt egy fa pálcikával és leszedte. Jobban fájt, mint ahogy én szoktam leszedni magamnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!