Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért döntött így? Nem értem. Aki tud, valami magyarázatot adni, az kérem szépen írjon (16/L)!
Figyelt kérdés
Huzamosabb beszélgetés után elhívott a színházba egy fiú,aki nagyon tetszik nekem.Minden jól ment,de nekem haza kellett mennem,és ő hazakísért.Mielőtt elment volna,adott egy puszit az arcomra,majd a homlokomre,és átölelt...Tett olyan megjegyzéseket,ami arra utalt,hogy tetszem neki,és amikor másnap beszélgettünk,azt mondta,hogy csak barátok vagyunk...Nem tudom miért döntött hirtelen így,mert tényleg olyan volt,mint akik járnak,és másnap,mint aki beverte a fejét,és elfeledett volna mindent...Komolyan nem értem,amikor megkérdeztem másokat,azok sem tudták,hogy miért(szerintük megzakkant)...2010. máj. 25. 19:11
1/8 anonim válasza:
ha elote nem találkoztataokcsak akkor mikor a szinházba mentetek akor lehet h rájött h nem tetszel neki ? vagy hulye a srác: mást nem tudok erre írni
2/8 A kérdező kommentje:
Mi minden nap találkozunk a suliban...Lássuk egymást,köszönünk...
2010. máj. 25. 19:28
3/8 anonim válasza:
Hmmmm----->Így már más a helyzet....Szerintem csak simán nem szeretné azt hogy a suliba ezt tudják???talán ezabasj vagy hogy egy suliba jártok és ő már másra is gondol ha szakítottok vmi mijatt akkor mindennap a pofájába kell nézned és aznemvmijó!:SSS ....vagy igen???....de kérdezz rá hogy akkor mi volt az az eset különbe meg ha telálkozunk egyszer elmondod az esetet bővebben vagy elküldöd e-mailbe anyám pszichológus és énis értek hozzá valamennyire ....:P:P de neem csak benne van a vérembe :) és (élőbe jobb lenne mert sokkaltöbb kiderül!)elbeszélgetnénk és megmondanám neked hogy szerintem mi is a baja:):)de ha nem akk nem....akkor majd kiderül!ja és ha igen akkor válaszolj erre igennel..:)és akkor a többit majd később:):)!
4/8 A kérdező kommentje:
Szivesen elbeszélgetnék veled...csak ez teljességgel lehetetlen,mivel én másik országban élek,de elég jól írok,és ha nem gond,akkor elküldöm neked a teljes történetet privátba...
2010. máj. 25. 19:42
5/8 anonim válasza:
Egyszerű, gondolom azért van amiért haza kelett menned. Lehet úgy értelmezte, hogy nem jön be neked mégse.
6/8 A kérdező kommentje:
Én is belegondoltam ebbe,de ő tudja,hogy tetszik nekem...
2010. máj. 25. 19:47
7/8 anonim válasza:
Ha komolyan érdekel a srác, akkor próbáld meg te elhívni. Ha pofára esel legalább nem rág tovább a dolog.
8/8 A kérdező kommentje:
Ez is már megvolt,de gyorsan lekoptatott...Nem tudom mi történhetett egy éjszaka alatt...Alvás közben bevágta talán a fejét... A barátnőim szerint homokos... xD
2010. máj. 25. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!