Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ír velem ha közben meg így döntött? L/15
Figyelt kérdés
A barátom (L/15) tegnap szakított velem msn-en mivel azt mondta hogy már csak barátilag szeret és hogy a hétvégén megtört vlmi köztünk. Nagyon ki voltam, sírtam és most is sírok, próbáltam rávenni hogy ne szakítsunk de nem ment.2011. júl. 15. 14:55
1/13 anonim válasza:
ezt a kérdést már feltetted. egyébként is unalmas a nyavajgásod. 15 éves vagy, még lesz egy halom pasid az életben, ne ezt sirasd.
3/13 anonim válasza:
bőgd ki magad, és irány a strand, nehogy már 15 évesen egy pasi miatt otthon ücsörögj! nyár végére el is felejted;-)
4/13 anonim válasza:
Hogyhogy miért:ír veled?-az nálad mit jelent hogy-miért ír veled?^^ xD
5/13 anonim válasza:
Hallod, ezt a kérdést legalább 6x feltetted már, csak más formában. Fogd fel végre, hogy szakított veled, mert NEM SZERET. Onnantól meg már nem mindegy a többi? Fogadd el, és get a life.
6/13 A kérdező kommentje:
Miért beszél velem ;)
2011. júl. 15. 15:04
7/13 anonim válasza:
Mi bajod van? Full gáz hogy 15 évesen is ott jártok,hogy msn-en szakítotok...
8/13 A kérdező kommentje:
Ő csinálta :/..
2011. júl. 15. 15:08
9/13 anonim válasza:
pl. mert sajnál, meg mert kb. zaklatod, azért beszél veled
hidd el, hogy vége, és semmit nem jelent ez neki, és lépj tovább
10/13 anonim válasza:
Kislány, a leszbikusság már nem divat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!