Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire éreznétek feszélyezve magatokat egy ilyen sráccal?
Én egy éve hajtom a tökéletes partnert. Modell alkatú csajokat hajtottam el.
Most lett egy barátnőm... Nem egy tipikus bombázó és nem is az általában meseszépnek mondott nőtípushoz tartozik, de én a világ legszebb nőjének látom.
Miért? Mert minden tetszik benne (nem csak a külső).
Nem kell elkapálni senkit kapásból... Ez akkora f...szság... Próbáld meg vele. Legalább megadod magatoknak az esélyt. Másrészt meg nem egy csajozógép... Aki válogatós, ilyen mint a srác, nem fog félre járogatni.
Nekem is jöhetne 25meztelen nő az ajtóm előtt csárdást járva, akkor sem kellene egy sem. Hívnám a remdőrséget max.
30F
(Ne agyalj... igenis történnek jó dolgok az életben)
"kedvesen próbált vele beszélgetni. Ezután kezdett egyre inkább kiábrándulni a nőkböl és néha elég gyűlöletesen beszélt róluk. Mármint azokról, akik visszautasították őt"
Ez nagyon torz, rosszindulatú jellemet takar. Ha kedves volt amíg remél valamit, majd gyülölködő ha visszautasították, akkor csak MEGJÁTSZOTTA a kedvességet, aztán megmutatta a valódi énjét.
Nem hogy kedves, de normális ember is normálisan fogadja és kezeli a visszautasítást.
Még lenne néhány észrevételem, pl hogyha 27 évesen még komolytalan kapcsolata sem volt, nem hogy komoly, akkor mégis hogyan lehetne reális elképzelése egy működő (!) párkapcsolatról.
Jobban jársz, ha hanyagolod, hidd el.
Vagy kamu mártír szöveggel akar bevágódni nálad, mert úgy tűnik, buksz az ilyesmire a saját szorongásaid miatt, vagy pedig tényleg totál lúzer.
Mindenesetre számomra nem vonzó egy olyan pasi, aki azzal kezdi, hogy ő sose kell senkinek, így én nem foglalkoznék vele többet. Nem menő az önsajnáltatás, akkor sem, ha igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!