Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok Nektek mi a problémátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok Nektek mi a problémátok a mai pasikkal?

Figyelt kérdés
Sok csinos lány egyedül van. Ha akarnák napok alatt találnának maguknak párt, mégis egyedül vannak. Miért?
2018. febr. 4. 17:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
62%

Nem úgy értettem, hogy nem tudjuk mit akarunk (bár tény, hogy van aki ilyen). Úgy értettem, hogy én pl nem úgy járkálok városban meg programokon, hogy barna hajú, kék szemű, magas, sportos srácot radarszerűen keresek a szememmel vagy hasonlók.:D Nyilván van ami nem tetszik valakin, de ha ilyen kritériumok alapján "kategorizálnám" a fiúkat, hogy kikkel ismerkedjek és kikkel nem lehet elszalasztanám életem párját. :D

9-es voltam:D

2018. febr. 4. 19:08
 12/15 anonim ***** válasza:
74%
Én is egyedül vagyok 2 éve. Részben tényleg azért, mert válogatós vagyok... Nem tudok olyannal együtt lenni, akihez nem érzek vonzalmat. Leginkább az okos, művelt, szerény és érzelmes (de nem nyálas) férfiak tetszenek, akik rendben vannak saját magukkal. Sajnos sok buta és érzéketlen ember van, de szét kell tudni választani az ocsút a búzától. 30 felé ez már egy részről könnyebb, más részről nehezebb, de azért reménykedem!
2018. febr. 4. 20:17
 13/15 anonim ***** válasza:
9-essel egyetértve, már leírták előttem...
2018. febr. 4. 20:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Önzőek, egoisták, saját magukat helyezik előtérbe.
2018. febr. 5. 16:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Az miért önzőség ha egy lány nem akar minden szembejövő sráccal összejönni? A fiúk / férfiak is arra törekszenek, hogy ízlésüknek megfelelő párt találjanak akivel boldogok lehetnek. Akik egyedül vannak nyilván azért, mert nem találták még meg a megfelelő parnert. Ha meg tetszik valaki de a másik nem így érez, pont hogy az lenne az önzőség ha magához láncolná csak azért, hogy neki jó legyen, a másik meg le van tojva mit érez..
2018. febr. 5. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!