Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már itt olyan, hogy lányként kezdeményeztetek, vagy veletek kezdeményezett egy lány?
Nem,csak olyan,hogy először hárította a kezdeményezésem és én ráhagytam,majd később ő hozta fel újból.
Gondolom közben változotak a kilátások 😝
3xff
Többször megtettem már, egyszer sem lett kapcsolat belőle. Vagy visszautasítottak, vagy szó nélkül eltűntek.
22n
Volt. :D
Az egyik esetben könnyű ügynek és ribinek lettem titulálva, ahogy azt utólag megtudtam, pedig csak kiülni hívtam a srácot nyáron valahova.
A másik esetben jobban örült nekem az illető, csak szerinte rosszkor jöttem. Nem volt még túl a korábbi kapcsolatán.
A harmadiknál meg egy nyuszimuszit fogtam ki (nem, mintha a másik kettő nem lett volna totál inkompetens a vezetésben).
Én nem éreztem cikinek, meg ilyesmi, nem ítélem el. De idővel rájöttem, hogy az a férfitípus nagyon-nagyon távol áll az én ízlésemtől, akit nekem kell így felcsípni. Egyszerűen nem tudom elviselni, ha valakinél erősebb és tökösebb vagyok és ezeknél a srácoknál nagyon látszott, hogy a száj jár, meg utólag megy az okoskodás, de úgy tettekben meg férfiasságban semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!