Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok milyen gyakran jártok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen gyakran jártok bulizni?

Figyelt kérdés
Szoktatok hétköznap is menni? Amikor mentek csak táncolni van kedvetek, ismerkedni nem?
2018. febr. 1. 16:57
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Soha nem megyek.
2018. febr. 1. 17:29
 2/10 anonim ***** válasza:

Csütörtökön szoktunk kimozdulni, mert a többség pénteken dobbant haza. Amúgy ezt is ritkán, legalábbis az a csapat, amiben én mozgok, nem ilyen bulizós, én sem igénylem, sokszor még annyiszor sem, mint ők.

Talán havonta-kéthavonta megyünk, szeptemberben meg nyáron kicsit gyakoribb, háromhetente-havonta...

Én nem szeretek ilyen helyen ismerkedni. Azt inkább józan helyen teszem, és/vagy ismerőssel. Ilyenkor a barátaimra figyelek, nem veszem komolyan a próbálkozókat. Táncos bulikba ritkán megyünk, inkább beülünk ide-oda. De nem bírom az alkoholt, szóval ez is ritka.

2018. febr. 1. 18:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem járok már bulizni. Max házibuli a barátaimmal.
2018. febr. 1. 18:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Egy hónapban egyszer. Hétvégén. Van kedvem ismerkedni is.
2018. febr. 1. 19:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Hetente, két hetente
2018. febr. 1. 19:25
 6/10 anonim ***** válasza:
sose
2018. febr. 1. 22:27
 7/10 anonim ***** válasza:

A munka,suli,gyakorlat mellett?

Évente párszor,de nem is vágyom rá.

Amikor még nem volt párom talán ismerkedtem is volna,de komolyabb nem hinném hogy kialakulna.

2018. febr. 3. 00:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem járok bulizni, nem az én világom. Inkább egy beülős helyre megyek, ahol jókat lehet beszélgetni, iszogatni.
2018. febr. 9. 16:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Én se járok bulizni, ez nem az én közegem. 18L
2018. máj. 28. 18:17
 10/10 anonim ***** válasza:

Sosem.

20/L

2018. máj. 29. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!