Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen gyakran jártok bulizni?
Figyelt kérdés
Szoktatok hétköznap is menni? Amikor mentek csak táncolni van kedvetek, ismerkedni nem?2018. febr. 1. 16:57
2/10 anonim válasza:
Csütörtökön szoktunk kimozdulni, mert a többség pénteken dobbant haza. Amúgy ezt is ritkán, legalábbis az a csapat, amiben én mozgok, nem ilyen bulizós, én sem igénylem, sokszor még annyiszor sem, mint ők.
Talán havonta-kéthavonta megyünk, szeptemberben meg nyáron kicsit gyakoribb, háromhetente-havonta...
Én nem szeretek ilyen helyen ismerkedni. Azt inkább józan helyen teszem, és/vagy ismerőssel. Ilyenkor a barátaimra figyelek, nem veszem komolyan a próbálkozókat. Táncos bulikba ritkán megyünk, inkább beülünk ide-oda. De nem bírom az alkoholt, szóval ez is ritka.
3/10 anonim válasza:
Nem járok már bulizni. Max házibuli a barátaimmal.
4/10 anonim válasza:
Egy hónapban egyszer. Hétvégén. Van kedvem ismerkedni is.
7/10 anonim válasza:
A munka,suli,gyakorlat mellett?
Évente párszor,de nem is vágyom rá.
Amikor még nem volt párom talán ismerkedtem is volna,de komolyabb nem hinném hogy kialakulna.
8/10 anonim válasza:
Nem járok bulizni, nem az én világom. Inkább egy beülős helyre megyek, ahol jókat lehet beszélgetni, iszogatni.
9/10 anonim válasza:
Én se járok bulizni, ez nem az én közegem. 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!