Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok milyen gyakran jártok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen gyakran jártok bulizni?

Figyelt kérdés
Minden hétvégén mentek vagy csak 1-2 alkalommal egy hónapban?
2017. jún. 17. 10:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Ritkabban, mint havonta. Es inkabb beulos helyekre jarok, nem tancolosokra.
2017. jún. 17. 11:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Sose 2#N
2017. jún. 17. 11:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem vagyok bulizós fajta, egyetem alatt még előfordult, de én az a típus vagyok, aki akkor érzi jól magát, ha este 8-kor lezuhanyozva, pizsiben befeküdhet az ágyba és elaldhat egy filmen. Ha esti programot szervezek, akkor az inkább vacsora, színház vagy mozi. Diszkóban egy kezemen meg tudom számolni, hányszor voltam. A kocsmázás akkor hoz lázba, ha a volt egyetemi évfolyamtársaimmal van lehetőség összeülni, mert már kicsit szétszéledtünk. Velük félévente egyszer tudjuk kb. összehozni a dolgot.
2017. jún. 17. 12:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Igazából nem járok. Ha a baráti társaság szervez valamit, akkor elmegyünk iszogatni, beszélgetni, kiülni, de nem szeretem a mai táncos szórakozóhelyeket, nem az én világom.
2017. jún. 17. 15:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Én gyakran érzem időpazarlásnak ott lötyögni a zajban. Néha jó, meg kell egy-egy ilyen este, de nem nagyon motivál és igazából sosem motivált az egész. Szóval félévente egyszer megyek. De akkor már inkább házibuli, vagy ahol tudunk beszélgetni a barátaimmal...

20L

2017. jún. 17. 18:47
 6/7 anonim ***** válasza:
havonta 1x szórakozóhelyre, nyáron ez gyakrabban van. házibuli vagy barátoknál összeülés kb 2 hetente van, de az utóbbit részesítem előnyben.
2017. jún. 17. 23:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon ritkán. Életemben talán 3-szor voltam ilyen szórakozóhelyeken... (19 vagyok) Egyik barátnőm állandóan hív, de nagyon nem az én világom. Egyik alkalommal összehaverkodtunk barátnőm egyik fiúbarátjával, aki szintén utálta a helyet és megbeszéltük, hogy meglógunk egy rockkoncertre. :D De a beülős, beszélgetős, iszogatós helyeket szeretem. Meg a házibulikat is. Igaz, hogy oda se járok sűrűn, mert nem sok ismerős szokott szervezni, de ha van, és tudok, akkor megyek. Viszont discoba soha többet... Legalábbis nem mostanában terveztem.
2017. júl. 13. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!