Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van párotok, milyen gyakran szoktatok nélküle bulizni menni?
Persze együtt is lehet menni, de gondolom ti is szoktatok néha külön, a haverokkal. Milyen gyakran? Néha ilyenkor nem jön rátok, hogy pasiznátok/csajoznátok picit?
(23f)
Sosem megyünk külön bulizni, egyikünk sem érzi jól magát igazán a másik nélkül. Ha el is mentünk külön, mindig az volt a fejemben, hogy bár itt lenne velem.
23/F
Az előző kapcsolatomban sokszor mentem külön, mert a barátom nem volt hajlandó velem jönni, eléggé otthon ülős típus volt.
A mostani barátommal mindig együtt bulizunk, mert az ő társasága nagyon szeret engem, az enyém meg őt, így ez magától értetődő, hogy ott legyünk mindketten. Szerencsére ő olyan típus, aki nagyon szeret eljárogatni mindenhova, és én is, és nincs rá okunk, hogy külön menjünk, mert együtt jobban tudunk bulizni, mint külön (sose gondoltam volna, hogy van ilyen ember... korábban azt gondoltam, hogyha valaki a párjával megy, az csak visszafoghatja, de itt nem ez a helyzet)
Viszont amúgy vannak külön programjaink napközben a haverjainkkal, szóval megvan mindkettőnknek a magánélete.
(Egyébként engem nem zavarna, ha nélkülem menne, tényleg... de úgy nem akar. Ha mégis akarna, tőlem mehetne nyugodtan.)
Akinek van kapcsolata az miért pasizna vagy csajozna???
Amúgy nem járok bulizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!