Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találkozzak még vele, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozzak még vele, ha zavar hogy messzebb lakik, és gyakran jár bulizni?

Figyelt kérdés
Találkoztam egy sráccal első alkalommal, interneten ismertem meg. Soha senkivel nem éreztem lelkileg ilyen jól magam első randin, a személyiségével elvarázsolt. Külsőre nem mondom hogy az ideálom, de nem is undorodom tőle egyáltalán. Ő szeretne még találkozni, én viszont nem tudom, mert annyi minden van ami miatt úgy érzem nem működne. Az egyik hogy minden hétvégén elmegy bulizni, és nem tudom ezt visszafogná e párkapcsolatban, vagy az lenne belőle, hogy én itthon rágom a körmöm hogy hol járhat, nem e csal meg részegen. Oké, bizalom, de tudjuk hogy milyenek a bulik, a pia, a haverok, és a felkínálkozó csajok hatása. Én biztos nem fogok vele eljárni, mert utálom az ilyen helyeket, a tömeget a hangos zenét, rosszullét jött rám mindig. Én a nyugodt helyek híve vagyok, ahol nincs sok ember. Meg ugye mindketten dolgozunk hétköznap, és az is rosszul esne ha azt az időt mikor együtt lehetnénk rendesen, inkább szórakozással töltené. A másik ami zavar, hogy 40 km-re lakunk egymástól. És nálunk nem lehetünk soha, szüleim nem engedik hogy bárkit felhozzak, ezt nem tudom hogy valljam be, próbáltam rá célozgatni, de cikinek tartom 25 évesen. Ő is a szüleivel él, náluk nincs ilyen gond mehetnék hozzá. Csak én meg ezt kellemetlennek tartom, hogy mit szólnak majd a szülei hogy én mindig megyek, ott alszom, zavarom őket, a fiuk pedig soha nem jön hozzám. Az is zavar hogy ilyen távolságra lakik, bár tudom ez nem sok, csak mégis körülményessé teszi a dolgokat. Mindkettőnknek van autója, igy nincs is baj az utazással. Csak például hogyan fogunk egy jót iszogatni együtt, ha másnaposan nem akarunk vezetni. A városban mindig ott a taxi mint megoldás, de így az sincsen. Tömegközlekedés meg szintén olyan hatással van rám mint a bulik, egyszerűen nem bírom ha idegen emberek közé bezsúfolnak egy kis helyre, akkor inkább lesétálnék 40 kilómétert. Szóval tudom hogy ez olyan dolog, ami csak engem zavar meg korlátolt vagyok stb, de ez nem hiszem hogy változik már.
2017. ápr. 7. 14:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem erőltetném. Hosszú távon úgysem működne a dolog (a józan ész mellett a te megérzésed is ezt súgja), akkor mi lenne a célod?
2017. ápr. 7. 15:49
 2/2 anonim ***** válasza:

most ugye csak viccelsz, hogy 25 évesen sok az a 40km? Már nem azért, de a többség távolabbra jár melózni nap mint nap, mint 40km.. ti meg sokalljátok?! Úgy, hogy autótok is van. Vicc!

ne iszogassatok és akkor nem kell másnaposan vezetni. alkohol úgyse a randikra való.

25 éves létedre szülők nem engednek felhozni valakit? Ezt is furcsállom.. Mi van akkor ha mondjuk szembe mernél velük menni egy kicsit?! Nem azt mondom, hogy vesszetek össze, csak annyi, hogy elmondod nekik, hogy átjön az 1ik barátod és pont.

rendszeres heti szintű bulizást nem igen tolerálnám a másik félben, mert én sem járok ilyen helyre... biztos lenne vita, ha ő szeretné, hogy elmenjek vele.

"meg korlátolt vagyok stb, de ez nem hiszem hogy változik már"

nem is fog változni, ha te nem akarsz rajta változtatni.

kisebbségi komplexusodon kéne dolgozni.. mert még össze se jöttetek, te máris azon aggódsz, hogy meg fog e csalni.. meg, hogy bla bla bla miért is ne működne.

Ha ennyire nem akarsz vele találkozni, akkor nem kell kifogásokat gyártani.. mert ezek a dolgok amiket leírtál kifogások, gyenge kifogások 1től 1 ig.

2017. ápr. 8. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!