Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit gondolna rólam?
Figyelt kérdés
Tetszik az egyik osztálytársnőm. Az a helyzet, hogy eléggé kocka/nyomi voltam életem első 15 évében. 1 éve ismerem őt, de mondjuk 3 szónál nem váltottam többet vele. Közeledni se próbáltam, mert féltem hogy kiröhög. Azt tervezem, hogy szeptemberre megváltozok. 1 éve kezdtem el küzdősportra járni, és kb hónapja járok el eddzőterembe. Bár kövér nem vagyok, de a kockahastól is elég messze vagyok, ezért elhatároztam, hogy a szünet alatt sokat fogok kardiózni. A fogamat is ki fogom fehéríteni, a hajamat is megpróbálom rendesen belő(nem olyan kócosan megyek be, mint ahogy felkeltem) meg jobb ruhákat fogok venni. Szerintetek, igy már megpróbálhatnék udvarolni neki, vagy sokat számít , ami tavaly voltam? 17F 15 L2010. jún. 6. 18:02
11/15 A kérdező kommentje:
Nem buktam, csak évvesztes voltam, és egy évet külföldön töltottem, amit itthon ujra le kellett járnom. Amugy tényleg sokan mondják , hogy a ruha sokat számít, csak sajnos anyukám kis koromban nagyon sok ruhát vett. Szerintem, hamindennap másikba lennék, akkor 30 éves koromig elégnek kell hogy legyen, csak ezek a ruhák, már eléggé régimódiak, és nincs pofám odaállni, hogy másfajta ruhákat szeretnék, amikor van két szekrény tele :(
2010. jún. 8. 19:11
12/15 anonim válasza:
Teljesen megértelek. Anyám nekem is mindig vett cuccokat de azokba úgy néztem mindig ki mint valami lúzer. Olyanokat vett amiben senki nem járna.
Ezen most 20 évesen tudtam változtatni, mert már főiskolás vagyok és tudok venni magamnak cuccokat. Teljesen más lettem.
13/15 A kérdező kommentje:
És ráadásul, még tippeket se nagon tudok adni. Pl, legutóbb mondtam, hogy szeretnék egy farmert (nem isvolt, nem is hordtam). Kérdezi, hogy mért? Mondom, mindenki ilyenben van.Végül kikönyörögtem, de akkor is 3 számmal kisebbet vett, hogy ne kelljen öv. Erre mondom, hogy elég furcsán néz ki a gatya öv nélkül. Erre: mért kinek akarsz tetszeni? A lányokhoz még fiatal vagy, a fiuk meg nem nézik. Hát mondom lol. Még azt se mondom, hogy nincs pénz rá, mert ha rjön a vásárlás , akkor hoz 3 gatyád 5 pólót egyszerre. Jah, és mindenből átlag 2-t, de van amiből 3-at vesz. Sokszor jártam igy, hogy bár mindennap másikat vettem fel, o.társaim kiröhögtek, h minden nap az van rajtam.
2010. jún. 8. 19:52
14/15 anonim válasza:
Amit leírtál szinte tökéletesen ráillik anyámra.
15/15 anonim válasza:
Szia :)
Ne egy lány miatt változz meg, mert szerintem ezt ő se várja el menj oda és beszélgess vele, és hidd el majd kialakul valami, ha meg nem járás hanem csak barátság egyszer csak lesz valami. Meg nosza itt a nyár, gondolom van msned meg neki is, vagy ott a mobil, hívd el randizni egy jó kis séta vagy mozi (esetleg strand) nem árt senkinek.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!