Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit gondolna rólam?
Figyelt kérdés
Tetszik az egyik osztálytársnőm. Az a helyzet, hogy eléggé kocka/nyomi voltam életem első 15 évében. 1 éve ismerem őt, de mondjuk 3 szónál nem váltottam többet vele. Közeledni se próbáltam, mert féltem hogy kiröhög. Azt tervezem, hogy szeptemberre megváltozok. 1 éve kezdtem el küzdősportra járni, és kb hónapja járok el eddzőterembe. Bár kövér nem vagyok, de a kockahastól is elég messze vagyok, ezért elhatároztam, hogy a szünet alatt sokat fogok kardiózni. A fogamat is ki fogom fehéríteni, a hajamat is megpróbálom rendesen belő(nem olyan kócosan megyek be, mint ahogy felkeltem) meg jobb ruhákat fogok venni. Szerintetek, igy már megpróbálhatnék udvarolni neki, vagy sokat számít , ami tavaly voltam? 17F 15 L2010. jún. 6. 18:02
1/15 anonim válasza:
menj vissza WoWozni, még túl fiatal vagy a barátnőzéshez!
3/15 A kérdező kommentje:
2.-nak. Szerintem, ha kívül megváltozok, akkor az önbizalmam is nőni fog, tehát belül is megváltozok
2010. jún. 6. 18:07
4/15 A kérdező kommentje:
Azért megnéznélek élőben 1. válaszoló, hogy te mekkora Casanova lehetsz
2010. jún. 6. 18:09
5/15 A kérdező kommentje:
Ismerem, nem mentem rá ,,I,, ('.') ,,I,,
2010. jún. 6. 18:20
6/15 AfroAmerikai válasza:
És ha bejönnek a tervezett változtatások, akkor jön a fő kérdés: te jól érzed magad úgy? Mert hiába leszek 100000X Casanova, ha nem érzed magad jól a bőrödbe. a fontos, hogy jól érezd magad. Ha ez megvan, akkor úgyis jön egy olyan aki magad miatt fog szeretni.
-AfroAmerikai-
7/15 anonim válasza:
szerintem jó ötleteid vannak. xd
valósítsd meg. ;D
aztán a többi majd csak jön magától. :DD
8/15 anonim válasza:
Én mióta jobb ruhákba járok teljesen megváltoztam. Nőt az önbizalmam is bár eddig még nem mertem leszólítani egy lányt se de legalább már nem érzem magam gáznak ha megyek az utcán. Hajam is más lett. Fontos a külső.
9/15 anonim válasza:
hogy lehet az "osztálytársnőd" 15 éves, te meg 17???:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!