Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lemondjam a randit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondjam a randit?

Figyelt kérdés

Rossz érzés tölt el. Eddig nem volt probléma, de most, hogy eljött a nap, semmi kedvem hozzá.

Nem vagyok félénk, nem stressz miatt van. Egyáltalán nics hangulatom, mintha rámkényszerítenék. Miért van ez és mit csináljak?

22/L

2018. jan. 31. 07:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Semmi nem kötelező. Ha nem akarsz menni, ne menj, de akkor minél hamarabb mondd le.
2018. jan. 31. 10:25
 22/24 anonim ***** válasza:

Jaj, ez velem is mindig így van.

Program akár a párommal este és reggel "nekem semmi kedvem menni" :D

A randik előtt is ez volt, meg ha most elmegyünk valahová. Aztán persze már tök jó, de tudnék ezernyi okot találni, hogy miért mondjam le. :)

2018. jan. 31. 16:39
 23/24 A kérdező kommentje:
Nem őt kerestem, de köszönöm a válaszokat! :)
2018. jan. 31. 19:02
 24/24 anonim ***** válasza:
62%
Sokszor azok a randik sikerülnek legjobbra amikre szájhuzogatva beszéljük rá magunkat. Tudod, miért? Mert nincs tétje az ilyen randinak. Így pedig a nincstelenek bátorságával érkezünk, és nem izgulunk, mert nincs mit elszúrni. Ha nem sikerül, vállon veregethetjük magunkat, hogy lám, megmondtam előre, ha meg sikerül, este az ágyban lesz miről gondolkodni elalvás előtt.
2018. febr. 1. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!