Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lemondjam a randit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondjam a randit?

Figyelt kérdés

Rossz érzés tölt el. Eddig nem volt probléma, de most, hogy eljött a nap, semmi kedvem hozzá.

Nem vagyok félénk, nem stressz miatt van. Egyáltalán nics hangulatom, mintha rámkényszerítenék. Miért van ez és mit csináljak?

22/L

2018. jan. 31. 07:36
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Rendben :D
2018. jan. 31. 08:51
 12/24 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon sokszor fordult elő, hogy nem volt keedvem menni valahova (randi is volt nem 1), de aztán nagyon jól éreztem magam. Amit tettem egyszerű volt, ehatároztam, hogy jól fogom érezni magam, ez egy pozitív hangulatba lökött át és úgy is lett, jól éreztem magam.

Olyan is előfordult, hogy nem volt kedvem, de mégis elmentem, és fos angulatom volt egész este kussoltam, azért, mert nem dntöttem el, hogy jól érzem magam, hanem abban a rossz hangulatba tartottam magam.

2018. jan. 31. 08:58
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, igen, nagyon sokszor volt már ilyen velem, h valamihez nem volt kedvem, de nagyon jól elsült a dolog. Pl. volt h nem volt kedvem elmenni a barátaimmal szórakozni, mert rossz napom volt, de erőt vettem magamon, mivel megígértem már nekik. Hát ha reggel fél7-re értem haza, akkor az valamit jelent... :D Egyik legjobban sikerült este közé tartozott a "nincs kedvem szórakozni" dolog... :)
2018. jan. 31. 09:13
 14/24 anonim ***** válasza:
77%
Sokszor azok a randik sikerülnek legjobbra amikre ímmel-ámmal megyünk el. Legfeljebb tízpercesre redukálod ha nem tetszik.
2018. jan. 31. 09:23
 15/24 anonim ***** válasza:
77%
Velem is volt ilyen. De nekem volt okom rá. Mióta megbeszéltük a randit, cseszett írni, meg nem viselkedett velem már úgy. Le is mondtam, van nekem jobb dolgom annál, minthogy egy fhaszra figyeljek, aki elbízza magát.
2018. jan. 31. 09:30
 16/24 anonim ***** válasza:
36%

Gondolom önszántadból kezdtél el ismerkedni és önszántadból beszélted le a randit.

Akkor ja, bunkóság lenne lemondani aznap és hülyeség is.

Elmész, ha nem jó,akkor lelépsz hamarabb és kész csókolom.

Az is lehet, hogy annyira jól megértitek majd egymást,hogy összejöttök később, elvesz feleségül, gyerekeitek lesznek..

Nem lehet tudni mi sül ki belőle, menj el, ha már lebeszélted vele, ne legyél bunkó.

Pár éve mondta már le a randinkat az utolsó pillanatban egy srác. Semmi indok nélkül lerázott. TÖk rosszul esett, készültem rá.

Szerintem ne mondd le, eljössz hamar,ha nem jö.

2018. jan. 31. 09:32
 17/24 A kérdező kommentje:
Meglepően konstatálom, hogy sokak pozitív élménnyel gazdagodtak az esetleges kezdeti negatív hozzáállással. Nálam ez nem így működik, persze úgy vagyok vele adjuk meg a lehetőséget, ki tudja.. De őszintén azt érzem nem fog jól elsülni.
2018. jan. 31. 09:33
 18/24 anonim ***** válasza:
Ne hagyatkozz a megérzéseidre. Ha nem fog jól elsülni, akkor a jövőben mosolyogsz egyet rajta, h volt egy gagyi randid :D Még az a randi is rosszul sülhet el , amit mondjuk vársz és van hozzá kedved.
2018. jan. 31. 09:43
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
.
2018. jan. 31. 10:15
 20/24 anonim ***** válasza:
63%

Ha az, akivel talalkoznal eleve nem tett rad akkora benyomast, hogy szivesen latnad ujra, akkor felesleges eröltetni. Mindkettötök idejet pazarolnad. Semmi sem kötelezö.

Persze nem szep dolog lemondani egy randit, föleg aznap, de meg mindig jobb, mint kinosan vegigülni es varni a veget.

Termeszetesen az is igaz, hogy sülhet ki belöle jo es fantasztikus talalkozasotok lesz. Valamiert csak belementel elsö körben, hogy randizzatok.

Fiuknak tipp: Ha egy lannyal randiztok, ne vegyetek biztosra, mig valoban meg nem jelenik. Ha megsem, akkor nincs ertelme megsertödni, utolag követelözni, szitkozodni vagy szamon kerni. Az semmin nem valtoztatna ugysem! Ne akard azt az erzest, hogy valaki kenyszerböl ül le melled.

Elötte pedig hagyjatok beken. Ha le van beszelve a randi, akkor nem kell tovabb eröltetni a talalkozas idöpontjaig. Varjatok ki a veget es ne tünjetek olyan ketsegbeesettnek vagy bizonytalannak, hogy többször rakerdeztek, hogy akkor, ugye biztos? Mint itt is olvashatjatok, akar az utolso pillanatban is meggondolhatja magat. Persze, nem szep dolog es nem fosz neki örülni, de jogaban all. Ezt fogadd el tenykent es ne huzd fel magad rajta. Ha annyira sem erdekled a lanyt, hogy akarjon latni es talalkozni veled, akkor ugysem ö a megfelelö tarsasag szamodra. Lesz olyan is, aki napokig örömmel varja, orakig keszülödig es teljes izgalommal jelenik meg a megbeszelt randin csakis miattad. A többi pedig ne szegje kedvedet vagy adjon okot haragra vagy altalanositasokra.

2018. jan. 31. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!