Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 19 éves lány hol tudna pénzes pasikkal találkozni, akikkel esélye van párkapcsolatra?
A plasztikai műtéthez nem orvos kell....csak egy jó kalapács, meg néhány üveg vodka, és pár doboz fájdalomxsillapító. Ha ügyes vagy, magadnak is meg tudod igazítani a képed.
Remélem, rájössz majd, hogy mennyire megalázó kitartottnak lenni - főleg akkor, mikor beleszeretsz abba akivel lefekszel, de ő nem fogja érted feladni a jól megszokott életét. Te nem leszel az élete része, mert bármikor lecserélhet téged - vagy fiatalabbra, vagy csinosabbra, vagy mindkettőre egyszerre.
azt a csöpkis "szájadat" verném be úgy hogy lehetőleg az összes fogad kiessen drága!!!
Angel
figy őszinte leszek.. a volt barátomnak van pénze, nem kevés...fél évig voltunk együtt(mielőtt vádolnátok nem ezért jöttem vele össze)csak tanulság képpen írom..
dolgozom, és jóval kevesebbet kerestem mint ő..egyszer felajánlotta h havi szinten "kisegítene" ha problémáim vannak, azt válaszoltam h köszönöm nagy lelkű de megoldottam eddig is ezután is megtudom oldani..nélküle is.. szerettem őt,ha felkelt készen volt a kaja addigra, gondoskodtam róla ahogy csak tehettem ééés kidobott.. pár napra rá megtudtam, h igen ám más nők is voltak az életében.. velem is csak szórakozott a lelkembe tiport..
de neki ilyen nőkre van szüksége mint pl te.. uh ha gondolod eligazítalak hol szedheted fel...irj privit
Attól, hogy pénzes palit szed fel, még lehet nemibeteg :) Tudjátok, ez olyan, mint a fejtetű: bárkinél megjelenhet, és rohadt kellemetlen. A r*ngyó pedig r*ngyó; akkor is, ha az utcasarkon áll, és akkor is, ha adogatják a kilincsét a pasik egymásnak.
Képzeld el, vannak még olyan nők, akik betartják a normális szexuális határokat, és nem a pénzhez kapcsolják a jó szexet. A "csak szex és más semmi" jellegű dolog nem párkapcsolat! Tehát a kérdező baromi nagy fogalomzavarban szenved, amellett, hogy felszínes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!