Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj, hogy még nem vágyom párkapcsolatra? 13,5 éves lány vagyok.
Figyelt kérdés
Mindenhol azt látom, meg itt is azt olvasom, hogy az én koromban már mindenki a fiúkra hajt, sokan már nemi életet is élnek, vagy "csak" nyalják-falják egymást úton-útfélen. Nekem erre még egyáltalán nincs szükségem, és szerintem még pár évig nem is lesz, nagyon gyereknek érzem magam hozzá. Szerintem nem velem van a baj. Vagy mégis?2008. dec. 10. 15:01
1/9 anonim válasza:
Dehogyis! Senkivel nincs baj! Te ilyen vagy, ők meg olyanok. Mindenki máskor érzi magát késznek, és te még szerencsésebb is vagy mint ők, mert hosszabb lesz a gyerekkorod. Utána annyi időd van még felnőttködni....:P
2/9 anonim válasza:
Nem, nem Veled van a baj :) Nincs Veled a világon semmi baj.
Foglalkozz azokkal a dolgokkal, amik pillanatnyilag lekötnek, a fiúzással meg tényleg ráérsz még.
És egy kicsi ellentmondás: azáltal, hogy belátod, hogy még ehhez gyereknek érzed magad, máris érettebbnek bizonyulsz, mint a korodbeli, de felnőttként viselkedni akaró lányok/fiúk... :)
3/9 anonim válasza:
Egyáltalán nincs semmi baj veled,sőt!!ez a természetes,hogy ebben a korban még nem vágysz párkapcsolatra,és még azt sem jelenti,hogy későn érő vagy.ne érezd cikinek,te jársz jobban,mert néhány év múlva nem érzed magad "kiégettnek",hanem mély,harmonikus kapcsolatban élsz majd.
4/9 anonim válasza:
Az éééég világon semmi baj veled! Ez tök természetes, 13,5 évesen még nem is kell a pasikra gondolni.
Gyereknek lenni a legjobb dolog a világon!!!
5/9 anonim válasza:
Én is ennyi idős lennék és nagyon szerencsésnek érezném magam ha nem lennék szerelmes. Tudod, nem is az a baj, ha már összejöttök, csak én mindig 12-3 évvel idősebb pasikba szeretek bele akiknél semmi esélyem. Úgyhogy nagyon örülj neki hogy téged még nem érdekelnek a fiúk.
6/9 anonim válasza:
szerintem sincs semmi baj veled :) örülj neki hogy nem kell azon izgulnod, hogy összejön e vele, vagy hogy biztos nem tetszek neki, és hasonlók :) úgyis leszel majd szerelmes ;)
7/9 A kérdező kommentje:
OK, köszi! Megnyugtattatok :)
2008. dec. 10. 18:09
8/9 anonim válasza:
Igazan nincs mert izgulnod, az egyik baratnom 16-17 eves koraig nem erezte ugy es semmi baja, most boldog az elso de igazi baratjaval.
9/9 Srapnel válasza:
Az igazat megvallva, ciki a helyzet. Konkrétan az, hogy a többi 13,5 éves lány már nagyban pasizni akar. Nem veled van baj, hanem velük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!