Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt erkölcsös férfiak?
Ilyen vagyok azt hiszem és még nem volt barátnőm:D
Viszont az alighanem nem emiatt van. Szóval persze, vannak. :)
Minden nő ismerősöm panaszkodik, hogy ilyen férfiak nincsenek, miközben az összes ilyen férfit repítik a barátzónába.
Kb. fél éve én is ilyen voltam. Csak komolyat akartam, korrekt voltam, tiszteltem a nőket, őszinte voltam minden téren. Volt 2 komoly kapcsolatom és ennyiben kifújt a dolog.
Aztán meguntam az egészet, mert amit láttam a környezetemben, az vicc volt. Bunkóbb lettem, a felszínes dolgokra mentem és bumm, havonta minimum egy új lány.
A korrekt srácok előtt 2 út van: A gyk-n szidott lúzerekké válnak vagy megváltoznak és úgy kezelik a nőket, ahogy megérdemlik.
A #15 válaszadónak van igaza - zöld pacsit kapott!!!
Manapság nagyon nem jár jó világ az intelligens, erkölcsös, tisztelettudó férfiakra. És ez elég szégyen.
Ilyen vagyok és emiatt sokszor úgy érzem, hogy nem ebbe a világba/társadalmi rendszerbe való vagyok. De ha más lennék nem tudnék tükörbe nézni. Csak egyszer jó lenne, ha nem kihasználnák ezt a fajta mentalitásom, hanem tényleg megbecsülnék, mert eddig ez utóbbi volt a ritkább.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!