Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, nektek tetszene ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek tetszene ez az megjelenés randin?

Figyelt kérdés

Nincs jelenleg barátom,úgyhogy csak eljátszottam a gondolattal,hogyha már tavasz lenne,akkor mibe mennék randira.Mindenképpen visszafogott stílusra gondoltam,még akkor is,ha lenne bőven mit megmutatni magamból.Illetve az is fontos szempont volt,hogy magassarkúban nem fogok a férfi mellett tipegni első randin,mert nem szeretem, ha látszik,hogy "nagyon bekészült" a nő.(pedig sokszor hordok tűsarkút is)

Szerencsére nagyon szép,vékony,kecses,szimmetrikus lábfejem van,így egy szép,lapos " lace up" szandál szerintem tök jól mutatna a szetthez. Adott még a táska és a bodycon dress,sötétzöldben. ( a hajam hosszú,hullámos,barna)

A képen csak összeválogattam a dolgokat,amolyan montázs,hogy el lehessen képzelni a feeling-et.

[link]

Nektek ( férfiaknak,csakis) tetszene?

32/N

Köszi

2018. jan. 22. 06:48
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
92%

Úgy akarsz visszafogott lenni, hogy felveszel egy olyan szűk ruhát, amiben minden látszik.

...jó...

Lapozzunk.

Ez egy zárt őszi ruha. A saru meg kánikulában szokott lenni a nőkön. A kettő nem megy össze.

Azt most nem is kommentálom, arról mi a véleményem, hogy már januárban a tavaszi randira készülsz.

2018. jan. 22. 07:18
 2/30 A kérdező kommentje:

" Úgy akarsz visszafogott lenni, hogy felveszel egy olyan szűk ruhát, amiben minden látszik. "

ezt (is) hívják visszafogottnak.

"Ez egy zárt őszi ruha."

ez egy vékony anyagú tavaszi,őszi ruha,ami felvehető 20 foktól.És ha tavasszal 20 fok felett van,akkor tavaszi ruha is.

"A saru meg kánikulában szokott lenni a nőkön. A kettő nem megy össze. "

A lapos szandál nem évszak,hanem időjárás függvénye.Ha 23 fok van áprilisban( ami gyakran van),akkor márpedig felveszem.Nem az évszakhoz kell öltözni, hanem az időjáráshoz.

Szerintem is lapozhatunk.

Bőven elég egy igen,bejönne,vagy egy nem,nem jönne be válasz.

2018. jan. 22. 07:24
 3/30 A kérdező kommentje:
* és egyébként a modell is egy nyitott,magassarkú szandált viselt ehhez a ruhához,ami szintén tökéletesen passzolt.De a kérdés amúgy nem igazán ez.
2018. jan. 22. 07:31
 4/30 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem borzasztó a lapos saru ehhez a ruhához. Az akármivel rövidebbé varázsolja a lábakat, ennél meg pont nem kellene.

Szerine tavaszra nagyon ciki egy ilyen hosszú, sötèt ruha, miközben 20 fok van és esetleg süt a nap, mindenki más rövidnadrágban meg topban vagy valami könnyebb blúzban van.. egyértelműen őszre találták ki, és amennyire összenyomja az alakot, én egy nude, kicsit hegyesebb orrú zárt középmagas vékony sarkú ruhával venném fel.

Amúgy megnézném, hogy lépcsőzöl benne:D

2018. jan. 22. 07:40
 5/30 anonim ***** válasza:
67%

Ja és a táska is őszi/téli viselet, ilyen nagy, sötét, nehéz, merev anyagú táskákkal nem szoktak a napsütésben mászkálni.

A ruha és a táska jó együtt,csak egy komor, napsütésmentes őszre.

2018. jan. 22. 07:43
 6/30 anonim ***** válasza:
70%

ha velem jönnél randira ezzel a szettel pont az ellenkezőjét érnéd el annak amit akarsz..

nem a ruhától leszel az aki, az csak megerősités ha helyesen választasz :)

2018. jan. 22. 07:45
 7/30 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem jo. De teljesen mindegy. Ahogy mondani szoktak a ruha legyen olyan hogy a viselojere meg sokaig emlekezzenek (es nem a ruhara)... tehat ebben benne van, teljesen mindegy mit hordasz, ha te jokedvu, kiegyensulyozott vagy benne es nem feszengsz. Ciki mikor lanyok a rovid miniruhajukat allandoan huzogatjak le, vagy magassarkuban nem tud jarni. Ettol nem noies, csinos lesz valaki, hanem nevetseges. Ugyhogy igen a kepen levo ruhaszett is tud lenni valakin igen jol. Van akin meg igen szarul..
2018. jan. 22. 07:47
 8/30 anonim ***** válasza:
65%
Bocsi, hogy nőként válaszolok..de szerintem egy randira teljesen felesleges így kiöltözni. Tiniként mindig magassarkúban mentem, de annyira nevetséges volt igazából. Azért mész, hogy találj egy magadhoz illő társat, ehhez sokkal inkább egy egyszerűbb, hétköznapibb öltözet való. Ne azon legyen a hangsúly, hogy minél rbancosabban néz ki, sőt pont azt kerüld el. Milyen komoly/értelmes pasi akarna ribis nőt barátnőnek? 20 fok felett teljesen jó egy fenék alá érő rövidnadrág, top, saruval, ékszerekkel.
2018. jan. 22. 07:58
 9/30 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi válaszokat!

a táska : ez egy MINI táska,nem pedig nagy méretű.

20*30 cm-es,úgyhogy ez rosszul lett megítélve,de a kép már csak ilyen.

Az utolsó kommentelőnek :

nekem nem is tűnik fel,hogy ez kiöltözött lenne,mert én minden nap nagyon csinosan öltözködöm, merőben más,mint az átlag,szóval lejjebb nem viszem a szintet,mert az nem én lennék.De köszönöm a véleményt,ezekre vagyok kíváncsi.

2018. jan. 22. 08:02
 10/30 A kérdező kommentje:

" 20 fok felett teljesen jó egy fenék alá érő rövidnadrág, top, saruval, ékszerekkel."

fenék alá érő rövidnadrág. ja,mert az nem ribis?

ejj,de érdekes.

egyébként 32 évesen ezt a rövidnadrág,top szettet már nem igazán kultiválom,sokkal jobban szeretem a kifinomult ízlésvilágot és komolyabb körökben mozogva nem igazán a legmegfelelőbb választás.

De nem kértem stílustanácsokat, elég csak annyi,hogy nem tetszik.Tényleg:)

Köszi

2018. jan. 22. 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!