Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, nektek tetszene ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek tetszene ez az megjelenés randin?

Figyelt kérdés

Nincs jelenleg barátom,úgyhogy csak eljátszottam a gondolattal,hogyha már tavasz lenne,akkor mibe mennék randira.Mindenképpen visszafogott stílusra gondoltam,még akkor is,ha lenne bőven mit megmutatni magamból.Illetve az is fontos szempont volt,hogy magassarkúban nem fogok a férfi mellett tipegni első randin,mert nem szeretem, ha látszik,hogy "nagyon bekészült" a nő.(pedig sokszor hordok tűsarkút is)

Szerencsére nagyon szép,vékony,kecses,szimmetrikus lábfejem van,így egy szép,lapos " lace up" szandál szerintem tök jól mutatna a szetthez. Adott még a táska és a bodycon dress,sötétzöldben. ( a hajam hosszú,hullámos,barna)

A képen csak összeválogattam a dolgokat,amolyan montázs,hogy el lehessen képzelni a feeling-et.

[link]

Nektek ( férfiaknak,csakis) tetszene?

32/N

Köszi

2018. jan. 22. 06:48
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
11%

#22 Valami gond lehet gyakorin a szövegértéssel. A kérdező nem így reagált, nem hurrogott, de mindegy.

*véleménnyel nem egyező* vs. *leribizős* válaszok, szerintem két külön probléma.

2018. jan. 22. 10:58
 22/30 anonim ***** válasza:
69%

És mégis hány válaszadó r/bizte le a kérdezőt? Szerintem max egy, de az se irta igy konkrétan.

Legtöbben elmondták, hogy szerintük mi a probléma ezzel, mi mivel nem illik össze és miért. Erre meg mindenkit kijavit, hogy nem is igaz, márpedig ő úgy hordja stb. Akkor minek teszi fel a kérdést, ha úgysem felel meg egyik válasz sem neki, csak a magáét tartja?

2018. jan. 22. 11:18
 23/30 anonim ***** válasza:
89%

Bàrmiben is mész randira, garantàlom,hogy nem az öltözéked miatt fognak ellenszenvesnek és nevetségesnek tartani,hanem a stílusod miatt,ami így olvasva is nem kicsit visszataszító.

33/f

2018. jan. 22. 11:22
 24/30 anonim ***** válasza:

Szerintem amúgy ez provokatív kamu kérdés egy kamasz fiú irománya...

Ahogy ír, az pont olyan. 29 vagyok de senki nem beszél és használ ilyen kifejezéseket, mint "bekészült". Életemben először most hallottam ezt.

2018. jan. 22. 13:38
 25/30 anonim ***** válasza:
Nem tetszene. Pont.
2018. jan. 22. 13:58
 26/30 anonim ***** válasza:
Gumicsizmàval jobban àllna.
2018. jan. 22. 14:37
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Jó a táska, jó a saru, jó a ruha, de együtt nem passzol.

A sarut inkább egy ilyen gatyával:

[link]

és ilyen felsővel tudnám elképzelni:

[link]

A ruhát meg magas sarokkal. Ez a hossz és fazon nem megy saruhoz.

2018. jan. 22. 15:21
 28/30 anonim ***** válasza:
Nagyon nem tetszenél.Főleg a saruval, egyszerűen közönséges!
2018. jan. 22. 18:28
 29/30 anonim ***** válasza:
nem.
2018. jan. 23. 00:51
 30/30 anonim ***** válasza:
Csak nem hozza be a képet? Pedig kíváncsi vagyok ezután a sok negatív komment után...
2018. jan. 23. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!