Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek tetszene ez az megjelenés randin?
Nincs jelenleg barátom,úgyhogy csak eljátszottam a gondolattal,hogyha már tavasz lenne,akkor mibe mennék randira.Mindenképpen visszafogott stílusra gondoltam,még akkor is,ha lenne bőven mit megmutatni magamból.Illetve az is fontos szempont volt,hogy magassarkúban nem fogok a férfi mellett tipegni első randin,mert nem szeretem, ha látszik,hogy "nagyon bekészült" a nő.(pedig sokszor hordok tűsarkút is)
Szerencsére nagyon szép,vékony,kecses,szimmetrikus lábfejem van,így egy szép,lapos " lace up" szandál szerintem tök jól mutatna a szetthez. Adott még a táska és a bodycon dress,sötétzöldben. ( a hajam hosszú,hullámos,barna)
A képen csak összeválogattam a dolgokat,amolyan montázs,hogy el lehessen képzelni a feeling-et.
Nektek ( férfiaknak,csakis) tetszene?
32/N
Köszi
A fenék alá érőt úgy értettem, hogy minimum addig érjen, ergo takarja azt.
De persze úgy mész, ahogy akarsz, nem nagyon fogadod el a negatív kritikákat :D
Ízléstelen.
Egy 22 éves kiscsajon talán elmegy. Egy 32 éves nőnek legyen stílusa. Ciki lenne így megjelenni vele nyilvános helyen.
Biztos,hogy csak férfiak válaszolnak ?.......
A kérdés ez volt :
Férfiak, nektek tetszene ez a megjelenés randin?
A válasz eldöntendő : igen, vagy nem.
Rizsa nem kell.
Meg nők se.
Köszöntem.
Ez a nem bekészült, visszafogott ruha? :'D
A barátnőm farmer-pólóban jött az első randinkra és rögtön beleszerettem.
Ez, amit te linkeltél instapcsa-partiringyó megjelenés, de ha ez vagy te, akkor hajrá, legalább senkit nem tévesztesz meg :D
valóban nem vagyok a pórnép közül való és örülök,ha ez látszik is.
de a kommented például már egy válasz volt a feltett kérdésre, úgyhogy köszönöm a véleményt!És nagy az esélye,hogy valóban férfi ( fiú) vagy.
Én is nőként válaszolok, remélel nem veszed zokon. Bár lehet, hogy sértő lesz.
Előszöris nem értem, hogy egy 32 éves felnőtt nő miért vár visszaigazolást vadidegenektől egy képzelt randin felvehető ruháról.
A kérdésben, és a válaszodban is kiemelted milyen csinos vagy. Akkor pláne nem értem. Abba menj amiben jól érzed magad. Ha ebben, akkor ebben. Bár számomra szörnyű, de nyilván izlés dolga.
Én mindig igyekeztem a lehető legegyszerűbben randizni. Egyszerű ruha, smink nélkül. Ugyanis ha tetszem egyszerűen is, akkor tetszeni fogok úgyis ha később valami csinosat veszek fel.
Én a kevesebb több elvet vallom.
29N
Nem értem minek teszed fel a kérdést, ha az összes ,véleményeddel nem egyező kommentet lehurrogsz, kijavitasz és nem érdekel? F.ck logic.
Egyébként borzalmas ez az egész igy ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!