Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, nektek tetszene ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek tetszene ez az megjelenés randin?

Figyelt kérdés

Nincs jelenleg barátom,úgyhogy csak eljátszottam a gondolattal,hogyha már tavasz lenne,akkor mibe mennék randira.Mindenképpen visszafogott stílusra gondoltam,még akkor is,ha lenne bőven mit megmutatni magamból.Illetve az is fontos szempont volt,hogy magassarkúban nem fogok a férfi mellett tipegni első randin,mert nem szeretem, ha látszik,hogy "nagyon bekészült" a nő.(pedig sokszor hordok tűsarkút is)

Szerencsére nagyon szép,vékony,kecses,szimmetrikus lábfejem van,így egy szép,lapos " lace up" szandál szerintem tök jól mutatna a szetthez. Adott még a táska és a bodycon dress,sötétzöldben. ( a hajam hosszú,hullámos,barna)

A képen csak összeválogattam a dolgokat,amolyan montázs,hogy el lehessen képzelni a feeling-et.

[link]

Nektek ( férfiaknak,csakis) tetszene?

32/N

Köszi

2018. jan. 22. 06:48
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
19%

A fenék alá érőt úgy értettem, hogy minimum addig érjen, ergo takarja azt.

De persze úgy mész, ahogy akarsz, nem nagyon fogadod el a negatív kritikákat :D

2018. jan. 22. 08:12
 12/30 anonim ***** válasza:
71%

Ízléstelen.

Egy 22 éves kiscsajon talán elmegy. Egy 32 éves nőnek legyen stílusa. Ciki lenne így megjelenni vele nyilvános helyen.

2018. jan. 22. 08:26
 13/30 A kérdező kommentje:

Biztos,hogy csak férfiak válaszolnak ?.......

A kérdés ez volt :

Férfiak, nektek tetszene ez a megjelenés randin?

A válasz eldöntendő : igen, vagy nem.

Rizsa nem kell.

Meg nők se.

Köszöntem.

2018. jan. 22. 09:10
 14/30 anonim ***** válasza:
87%

Ez a nem bekészült, visszafogott ruha? :'D

A barátnőm farmer-pólóban jött az első randinkra és rögtön beleszerettem.

Ez, amit te linkeltél instapcsa-partiringyó megjelenés, de ha ez vagy te, akkor hajrá, legalább senkit nem tévesztesz meg :D

2018. jan. 22. 09:35
 15/30 A kérdező kommentje:

valóban nem vagyok a pórnép közül való és örülök,ha ez látszik is.

de a kommented például már egy válasz volt a feltett kérdésre, úgyhogy köszönöm a véleményt!És nagy az esélye,hogy valóban férfi ( fiú) vagy.

2018. jan. 22. 09:39
 16/30 anonim ***** válasza:
75%
Tavaszi randihoz ez kicsit sötét, őszies szín. Max este tudnám elképzelni valami szórakozóhelyen. Egy világosabb tavaszi ruhával nyerőbb lennél.
2018. jan. 22. 10:00
 17/30 anonim ***** válasza:
74%
Nem csodálom, ha szingli vagy.
2018. jan. 22. 10:20
 18/30 anonim ***** válasza:
86%

Én is nőként válaszolok, remélel nem veszed zokon. Bár lehet, hogy sértő lesz.

Előszöris nem értem, hogy egy 32 éves felnőtt nő miért vár visszaigazolást vadidegenektől egy képzelt randin felvehető ruháról.

A kérdésben, és a válaszodban is kiemelted milyen csinos vagy. Akkor pláne nem értem. Abba menj amiben jól érzed magad. Ha ebben, akkor ebben. Bár számomra szörnyű, de nyilván izlés dolga.

Én mindig igyekeztem a lehető legegyszerűbben randizni. Egyszerű ruha, smink nélkül. Ugyanis ha tetszem egyszerűen is, akkor tetszeni fogok úgyis ha később valami csinosat veszek fel.

Én a kevesebb több elvet vallom.

29N

2018. jan. 22. 10:32
 19/30 anonim ***** válasza:
25%
Bár nekem sem fekszik ez a stílus, a kommenteken csodálkozom. Ha valakinek nem tetszik, tényleg nem muszáj lehordja és r*bnc, stb. jelzőkkel jöjjön. A kérdező ennek ellenére elfogadja és megköszöni a válaszokat, inkább a kommentek közt van nagyarcúság.
2018. jan. 22. 10:36
 20/30 anonim ***** válasza:
63%

Nem értem minek teszed fel a kérdést, ha az összes ,véleményeddel nem egyező kommentet lehurrogsz, kijavitasz és nem érdekel? F.ck logic.

Egyébként borzalmas ez az egész igy ahogy van.

2018. jan. 22. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!