Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év feletti férfiak! El tudnátok képzelni komoly kapcsolatot egy kamaszlánnyal? Ha lehetséges, indoklást is kérek.
33 eves vagyok es nem igazan tudom elkepzelni.
Nem is elsösorban a tarsadalmi megiteles miatt. Barmennyire lehet nöies, erett a megjelenese, nem hinnem, hogy tudnek egyenrangu partnerkent tekinteni ra. Lehet rendkivül ertelmes, de egyszerüen keptelenseg, hogy rendelkezzen annyi elettapasztalattal, hogy ugy erezzem, egy szinten mozgunk. Egy komoly parkapcsolatban ez nekem nagyon fontos.
Erkölcsileg nem fogok itelkezni, mert lathattam mar sok mindent, ami szamomra nyilvanvalova tette, hogy az igazi szerelem kepes leküzdeni akadalyokat. Mig nem ütközik törvenybe es nem serti meg az erintetteket, addig pedig nem is velekedek negativan ilyesmiröl.
Hát annak valami olyannak kell lennie, hogy... olyan nincs is talán. Én nem bírnám végighallgatni a középsuli jelentette nyavajákat 😃'
A másik meg, hogy úgyis rámun ilyen fiatalon. Előbb vagy utóbb... csak feltartanánk egymást. Jobb megvárni, hogy 25 legyen... mert nem létezik pedofil ember sem, csak türelmetlen! 😉
30 vagyok. 99%-al nem tudnám elképzelni. Nemrég még 100%-ot mondtam volna, ha nem találkozom és beszélgetek egy olyan 15 éves lánnyal akivel jóval tartalmasabb témákról tudtam komolyan beszélgetni mint a huszonévesek többségével és a meglátásai, észrevételei is tényleg érettebbek voltak a saját koránál legalább 8-10 évvel.
Persze a kamaszkori naivitás és jóhiszeműség még érezhető volt a szavaiból, de mindezek ellenére, ha kellő élettapasztalata lesz akkor szuper nő lesz belőle.
26 évesen volt egy ilyen kapcsolatom a lány 19 volt és tanult.
remekül működött,mert olyan állásom volt,ami kb felső vezetői fizetéssel járt.
viszont most 12 évvel később már nem keresek olyan jól és kényelmesen el tudom tartani magam,de egy másik embert nem tartanék már el csak mert szeretem.
egy ilyen fiatal lány amit írsz még sulis,anyagilag nulla szinten tud hozzájárulni a közös életünkhöz a közös fejlődéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!