Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Őrülten beleszerettem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őrülten beleszerettem egy lányba a 8. ból. Nem veszi észre, hogy szeretem és én nem szeretném nélküle tölteni a nyaramat. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
Ismerjük egymást,de csak 1 kicsit...
2010. jún. 5. 22:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Amit érzel nem hinném, hogy szerelem, de ha tetszik, próbáld elcsábítani valamilyen módon! Ha legalább kicsit ismered, akkor valami közösségi oldalon jelöld be, írj neki egy levelet!
2010. jún. 5. 23:00
 2/14 anonim ***** válasza:
hát mondd meg neki, mit érzel, legyetek többet együtt..:D
2010. jún. 5. 23:00
 3/14 anonim ***** válasza:

Szerintem beszélgess Vele ismerd meg jobban s aztán majd ha megismerted jobban akkor mond meg Neki hogy mi a szitu!!

Sok sikert kívánok!!

2010. jún. 5. 23:01
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ugyanez a problémám, én azt találtam ki, hogy bejelöltem myvip-en, és hátha felvenne onnan msn-re, utána meg lehetne beszélgetni. Ha gondolod próbáld meg, még nem tudok eredményt mondani, még nem jelölt vissza, remélem az Isten megsegít mindkettőnket. Sok sikert!
2010. jún. 5. 23:03
 5/14 anonim ***** válasza:

23:03

Neked is sok sikert kívánok!! Járjatok szerencsével!!

2010. jún. 5. 23:05
 6/14 anonim ***** válasza:
54%
22:58 te akkora egy k*cs*g vagy -.-" minek ilyeneket beírkálni? csíra nyomi -.-"
2010. jún. 5. 23:05
 7/14 anonim ***** válasza:
75%
23:03, szintén sok sikert kívánok, az ég adja áldását rátok!
2010. jún. 5. 23:10
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Most azt találtam ki, hogy mi lenne, ha felvennéd MSN-re (biztos van neki) olyan indokkal hogy gyűjtöd az MSN-címeket vagy mittudomén, és beszélgetés közben véletlen belinkeled neki ezt a kérdést, utána mondod hogy másvalakinek akart menni?:) Úgyis meg fogja nézni és talán veszi a lapot...

23:05-ös és 23:10es, köszönöm, ti jó emberek vagytok:)

23:03-as voltam

2010. jún. 5. 23:16
 9/14 anonim ***** válasza:
Én többször próbáltam ismerkedni msn-en olyan lányokkal, akiket addig csak látásból ismertem. Az eredmény kb. 0/5, általában nem vették a lapot, és úgy kellett minden szót kiszedni belőlük, tisztelet a kivételnek, de annak meg barátja volt, de azért sok sikert...
2010. jún. 5. 23:57
 10/14 anonim ***** válasza:
kevés az idö mindjárt nyári szünet mond neki el mit érzel...
2010. jún. 6. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!