Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egészségügyi okokból randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egészségügyi okokból randi lemondása. Elmondjátok az okokat?

Figyelt kérdés

A napokban lenne az első randim egy sráccal.

A probléma csak az, hogy közbejött egy kínos egészségügyi gond.

Nem fogom leírni, hogy mi, de olyan dolog, amit az ember nem biztos, hogy megosztana 1. randi előtt valakivel...

Ilyen esetben gondolhatja, hogy csak valami hazug kifogás.

A másik eset, ha elmondom. Ezt az opciót nem szívesen választanám, hiába vagyok alapból őszinte ember... Nem indulnék jó ponttal, sokkal jobb lányokat is találhatna helyettem és akkor még ez is. :D És elmondhatja a barátainak is, hogy ilyen okokból nem jött össze a randi, szóval nem jó ötlet. Meg annyira nem is ismerem még.

Mit tennétek a helyemben vagy melyik lehetőséget tolerálnátok a srác helyében?

Volt hasonló helyzetetek, hogy alakult? Mit tanácsoltok?

2018. jan. 22. 19:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem részedről teljesen korrekt megoldás lenne, ha megmondanád neki, hogy beteg vagy, orvoshoz mész, és megbeszélsz vele egy másik időpontot. Ha te hozod fel, hogy máskor menjetek, akkor nem tűnik kifogásnak.
2018. jan. 22. 21:19
 12/16 anonim ***** válasza:
Én elmondanám. Akkor is, ha kínos. Na, nem úgy, hogy fosnom kell/cisztám van/halok megfele, hanem mit tudom én, nem vagyok olyan állapotban, hogy végig tudjak üpni egy randit. Mellé meg javasolnék egy másik időpontot egyből, hogy ne higgye azt, hogy leszarom.
2018. jan. 22. 21:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Elmondanám, nincs mit szégyellni ilyen problémán. Ha problémázik, akkor máris leszűrtem, hogy mekkora hülye, és milyen jó, hogy nem lett több.
2018. jan. 22. 21:44
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem, első randi előtt, csak annyit mondanék ilyen esetben, hogy megbetegedtem.
2018. jan. 23. 17:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Beteg lettél. Ezen mit kell részletezni?
2018. jan. 23. 18:22
 16/16 A kérdező kommentje:

Azért nem írtam le, mert nem túl hétköznapi dolog, szabad szemmel is látható, és ha esetleg ő is olvassa ezt a szuper oldalt, akkor rájöhet, hogy én vagyok az. :D

Megbeszéltük, hogy elhalasztjuk (semmi konkrét), végül neki sem lett volna jó az időpont... nekem meg pont jó lett volna mégis, de ide-oda hurcibálni a dolgokat meg nem lett volna jó ötlet egyébként sem.

Köszi mindenkinek!

2018. jan. 26. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!