Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Duci lányként adjam fel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Duci lányként adjam fel a párkeresést?

Figyelt kérdés
167cm,92kg,24/L

2018. jan. 20. 16:10
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
40%
Nem kell feladni simán lehet egy ugyanolyan hájas párod akivel összeilletek.
2018. jan. 21. 00:30
 32/35 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon jók az adataid szerintem gyönyörű lehetsz.
2018. jan. 21. 07:32
 33/35 anonim ***** válasza:
50%

Kevesen vannak akár nők, akár férfiak akik tökéletes alkatúak. Vannak alacsony, magas, duci, vékony, formátlan alkatúak mindkét nemben.Akinek előnyös az alkata annak nem biztos,hogy helyén az esze.

Aki párt szeretne az meg is találja.

A lényeg,hogy magad elfogadd, próbálj változtatni, ha nem megy, akkor duciként is fogsz társat találni hidd el.

2018. jan. 21. 09:29
 34/35 SzMHZs ***** válasza:
0%

Ne add fel, de ne is nyugodj bele, hogy neked nem megy a fogyás. Én is ezt hajtogattam évekig, homokba dugtam a fejem, mert az volt a könnyebb. Aztán tavaly májusban 95 kilósan belevágtam az életmódváltásba, gyökeresen, szigorúan, keményen megváltoztattam mindent az étrendtől a mozgáson át a napirendig. Eleinte nehéz volt, most már napi rutin, nem görcsölök rajta, az életem része. Nem kellett semmi drága csodaszer, se most divatos diéta, ami gyors fogyást ígér. Jelenleg 67 kg vagyok, a 172 cm magasságomhoz ez azért barátibb. Megéri, ha másért nem, az egészségedért. Olyan nincs, hogy nem megy a fogyás, csak valamit nem jól csinál az ember, vagy van egy betegsége, ami akadályozza, szóval érdemes előtte egy kivizsgálás akár. A zsírleszívás, gyomorműtét nem megoldás hosszú távon, meg rengeteg az egészségügyi kockázat és mellé lehet vékony leszel, de löttyedt, lógó bőrrel.

Meg lehet csinálni, csak tenni kell érte! És ne a pasikért, magadért.

2018. jan. 21. 12:25
 35/35 anonim ***** válasza:

Jézusom!!! Miféle emberek vannak itt?!

Feltett egy kérdést, erre jön a sok életmód tanácsadó meg dietetikus. Holott a kérdező nem fogyókúrás tanácsot két. (Az is lehet hogy fogyózik, csak hát addig is alapon volt a kérdés. Vagy feladta és szeretné ha szeretné valaki, hogy legyen önbizalma. Nincs közünk hozzá.)

Nem kell feladni a párkeresést.

Hasonló súlyban vagyok mint te. (166cm 85kg) Mióta abba hagytam a verseny sportot és nem figyelek, sokat híztam. Bánat evő is vagyok, na meg mondhatni dacból is. 63kg-osan is mondták rám, hogy "hű de vastag a combod!! Fogyjál le! Meg hogy kövér vagyok. Most is mondják. Annyi a különbség, hogy nem férek bele a régi ruháimba.

Viszont nem vettem észre, hogy több vagy kevesebb pasinak tetszenék, mint előtte. Kevesebben falnak fel szemmel, mint régen, de ugyan annyian találnak szimpinek és flörtölnek velem. Mert kedves vagyok, mosolygós, gondoskodó és pont letojom, hogy épp dagadt vagyok. Poénkodni is szoktam vele, hogy "nekem sok hely kell, mert nagy a seggem. Illetve árnyékot ad míg ki***alod."

Kérdező, minden a személyiségedtől függ, meg persze az ápoltságtól. A többi meg majd alakul, ha alakul. Aki csak amiatt nem akar valakit mert kövérebb az ne is keljen neked. Hisz a test mindig változik, öregség vagy szülés miatt is.

Van barátom. Próbálok fogyni, de nem fogom felakasztani magam, ha nem fogyok strand szezonra. Megyek így.

2018. jan. 21. 23:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!