Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lenne, ha én lányként mennék hozzá, hogy találkozhassunk?
Ismerkedés egy sráccal, 80 km van köztünk. Ő felajánlotta, hogy találkozzunk, de azt akarja, hogy én menjek el hozzá. Ő egy nagyvárosban lakik, én vidéken. Felajánlottam, hogy kb félúton találkoztunk. De szerinte, én nem is akarok találkozni vele, mert keresem a kifogásokat. Én lányként valamiért megalázónak érzem, hogy a fussak utána. Természetesen tennék én is lépéseket, hogyha érezném, hogy lehetne belőle valami. De így első randinak túlzásnak érzem. Ti mit gondoltok erről? Mit tennétek, ha ilyen helyzetbe kerülnétek?
22/l, 28/f
Első találkozásra teljesen jó, ha félúton találkoztok. Miért is mennél egy kvázi idegen lakására? Nem tudhatjátok, milyen lesz személyesen, tényleg tetszik-e a másik, stb. Jobb egy semleges terepen, ahol mindenkinek megvan a lehetősége könnyen a távozásra is. Nem paranoiából írom, de bele kell kalkulálni, hogy nincs is meg az összhang a két fél között.
Ha ő ezt nem tudja elfogadni, hagyd, akkor nem gondolja elég komolyan veled.
Szia!
Valószínű azért akarja, hogy Te menjél, mert Ő az, aki nagyvárosban lakik, és ott több program is lehet, és biztos szebb helyek is vannak randihoz. Meg hát ugye a lányok elvárják, hogy a pasi irányítson, ő mondja meg hova menjenek, mit csináljanak, ezért a saját lakhelyét értelemszerűen jobban ismeri, mint a tiédet, ott tudja hova érdemes elvinni téged, hova üljetek be stb...
"Én lányként valamiért megalázónak érzem, hogy a fussak utána."
Fordítva is annak éreznéd? A félút persze jó megoldás.
> Én lányként valamiért megalázónak érzem, hogy a fussak utána.
És mi az a valami, ami miatt úgy érzed? Mert "az a férfi dolga"? Ha igen, akkor jusson eszedbe, hogy "a nő dolga" meg a főzés, mosás meg szülés, aztán gondold újra. Akkor hivatkozz klasszikus nemi szerepekre, ha te is kész vagy azt nyújtani.
Akarsz valamit --> teszel érte.
Persze fura, hogy a srác ilyesmiket mond. Ha van reális indoka arra, hogy inkább te menj, az szerintem simán elfogadható. Ha csak játszmázni akar, abba ne menj bele és hagyd a fenébe.
Miután a srác azzal érvelt, hogy ha a lánynak fontos, akkor megy, nyilván csak játszámzik meg szórakozik. Akkor neki se fontos, mert nem akar megmozdulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!