Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen lenne, ha én lányként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lenne, ha én lányként mennék hozzá, hogy találkozhassunk?

Figyelt kérdés

Ismerkedés egy sráccal, 80 km van köztünk. Ő felajánlotta, hogy találkozzunk, de azt akarja, hogy én menjek el hozzá. Ő egy nagyvárosban lakik, én vidéken. Felajánlottam, hogy kb félúton találkoztunk. De szerinte, én nem is akarok találkozni vele, mert keresem a kifogásokat. Én lányként valamiért megalázónak érzem, hogy a fussak utána. Természetesen tennék én is lépéseket, hogyha érezném, hogy lehetne belőle valami. De így első randinak túlzásnak érzem. Ti mit gondoltok erről? Mit tennétek, ha ilyen helyzetbe kerülnétek?

22/l, 28/f

2017. nov. 3. 12:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%
Egyértelmű nem gondolja komolyan. Egy percig nem foglalkoznék vele.
2017. nov. 3. 12:27
 2/13 anonim ***** válasza:
79%

Első találkozásra teljesen jó, ha félúton találkoztok. Miért is mennél egy kvázi idegen lakására? Nem tudhatjátok, milyen lesz személyesen, tényleg tetszik-e a másik, stb. Jobb egy semleges terepen, ahol mindenkinek megvan a lehetősége könnyen a távozásra is. Nem paranoiából írom, de bele kell kalkulálni, hogy nincs is meg az összhang a két fél között.

Ha ő ezt nem tudja elfogadni, hagyd, akkor nem gondolja elég komolyan veled.

2017. nov. 3. 12:31
 3/13 anonim ***** válasza:
16%

Szia!

Valószínű azért akarja, hogy Te menjél, mert Ő az, aki nagyvárosban lakik, és ott több program is lehet, és biztos szebb helyek is vannak randihoz. Meg hát ugye a lányok elvárják, hogy a pasi irányítson, ő mondja meg hova menjenek, mit csináljanak, ezért a saját lakhelyét értelemszerűen jobban ismeri, mint a tiédet, ott tudja hova érdemes elvinni téged, hova üljetek be stb...

2017. nov. 3. 12:32
 4/13 anonim ***** válasza:
En itt fejeznem be az ismerkedest. Anno mi a parommal egy "harmadik" varosban ismerkedtunk meg, ahol en egy ideig eltem, o pedig onnan kb. 900 kilometerre lakott, de fel sem merult, hogy en repkedjek oda egy kovetkezo talalkozoert vagy randiert, hanem o jott. Kesobb pedig amikor mar a parjakent latogattam meg ot a szulovarosaban, akkor o allta ennek az egesz koltseget, hiszen en mentem hozza nokent. Ennel kevesebbel pedig szerintem egyetlen nonek sem szabadni beernie.
2017. nov. 3. 12:36
 5/13 anonim ***** válasza:
*szabadna :)
2017. nov. 3. 12:36
 6/13 anonim ***** válasza:
23%
Figyelj, ha fontosabb számodra, hogy ne érezd magad megalázva ezáltal -ami egyébként egy nagy baromság, mert nem vagy felsőbbrendű, hogy téged ki kell szolgálnia mindenkinek-, annál, hogy elmenj hozzá, akkor tényleg nem fontos számodra.
2017. nov. 3. 12:38
 7/13 anonim ***** válasza:

"Én lányként valamiért megalázónak érzem, hogy a fussak utána."

Fordítva is annak éreznéd? A félút persze jó megoldás.

2017. nov. 3. 12:39
 8/13 anonim ***** válasza:
55%
Tudod, mikor mennék egy férfi helyébe, max félúton találkozunk. De lusta, link alakokkal felesleges kezdeni.
2017. nov. 3. 13:04
 9/13 anonim ***** válasza:

> Én lányként valamiért megalázónak érzem, hogy a fussak utána.

És mi az a valami, ami miatt úgy érzed? Mert "az a férfi dolga"? Ha igen, akkor jusson eszedbe, hogy "a nő dolga" meg a főzés, mosás meg szülés, aztán gondold újra. Akkor hivatkozz klasszikus nemi szerepekre, ha te is kész vagy azt nyújtani.

Akarsz valamit --> teszel érte.

Persze fura, hogy a srác ilyesmiket mond. Ha van reális indoka arra, hogy inkább te menj, az szerintem simán elfogadható. Ha csak játszmázni akar, abba ne menj bele és hagyd a fenébe.

2017. nov. 3. 13:44
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Miután a srác azzal érvelt, hogy ha a lánynak fontos, akkor megy, nyilván csak játszámzik meg szórakozik. Akkor neki se fontos, mert nem akar megmozdulni.

2017. nov. 3. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!