Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen lenne, ha én lányként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lenne, ha én lányként mennék hozzá, hogy találkozhassunk?

Figyelt kérdés

Ismerkedés egy sráccal, 80 km van köztünk. Ő felajánlotta, hogy találkozzunk, de azt akarja, hogy én menjek el hozzá. Ő egy nagyvárosban lakik, én vidéken. Felajánlottam, hogy kb félúton találkoztunk. De szerinte, én nem is akarok találkozni vele, mert keresem a kifogásokat. Én lányként valamiért megalázónak érzem, hogy a fussak utána. Természetesen tennék én is lépéseket, hogyha érezném, hogy lehetne belőle valami. De így első randinak túlzásnak érzem. Ti mit gondoltok erről? Mit tennétek, ha ilyen helyzetbe kerülnétek?

22/l, 28/f

2017. nov. 3. 12:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen, talán a férfi-nő szerepek miatt érzem megalázónak. Teljesen tisztában vagyok vele, hogy nekem nőként mi a feladatom egy komolyabb kapcsolatban. És ha eljön az ideje, és meglesz hozzá a megfelelő társ, akkor ezeket meg is fogom valósítani. Addig úgy gondolom, hogy egyenlő felek vagyunk, mindkettőnknek egyforma lépéseket kell tennünk, hogy jobban megismerjük egymást. Ha komolyabbra fordul, akkor már lehet szó férfi-női szerepekről, ki, mit és hogyan tesz bele egy kapcsolatban. Persze, ha már itt tartunk, akkor sem várnám el, hogy eltartson. De ez már egy másik történet. Én komolyabban is megszeretném ismerni, de félek, ha engedek most ennek, akkor a későbbiekben is rajtam fog múlni a találkozás, ha látni akarom, menjek én. Mivel mindketten hétköznaponként dolgozunk, csak szombat-vasárnap lenne megoldható a találkozás. Szia mivel említettem, hogy én vidéki vagyok, nekem még nehezebb bejutni a városba ilyenkor. Neki van kocsija, nem okozna gondot eljönni, mégsem várom el tőle, sőt a saját utazási gondokat is hajlandó vagyok megoldani, nem is említettem neki. Tehát, hogy mindenki kérdésére válaszolják, nem érzem felsőbbrendű bük magam, de nem akarom, hogy csak egyedül én tegyek lépéseket.
2017. nov. 3. 14:59
 12/13 A kérdező kommentje:
Hibákért elnézést, valamiért a telefonom kijavítgat.
2017. nov. 3. 15:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Voltam hasonló cipőben, nem kell ebből nagy ügyet csinálni... Ha van kedved egy könnyed szórakozáshoz, akkor menj el! Városban úgy is jobb az első randi. Viszont szerintem ez a srác arra játszik, hogy a lakásán kössetek ki...
2017. nov. 6. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!